Afscheid verdient een herinnering

Afscheid verdient een herinnering. In tijden van afscheid komt u in een soort van achtbaan terecht. In een sneltreinvaart moet u heel veel dingen regelen. Dat doet u. Het wordt prachtig, mooie foto’s en muziek die u herinneren aan de tijd samen.

U bereidt een stukje voor om voor de laatste keer iets te zeggen, met zoveel aandacht heeft u daar tot diep in de nacht aan zitten werken. Bloemen, degenen die zo heerlijk ruiken, die zulke prachtige kleuren hebben, ze staan op de kist die u ook met zorg heeft uitgezocht, ja het wordt mooi, het afscheid.

Dan breekt de dag van het afscheid aan, het echte afscheid. In een roes gaat de dag aan u voorbij, flarden van de dag blijven u bij maar heel veel dingen gaan ook aan u voorbij.

Dat is de reden dat afscheidsfotograaf Danna zo waardevol kan zijn, al die mooie dingen die u heeft geregeld, speciaal voor vandaag, in al hun schoonheid vastgelegd. De liefdevolle omhelzing van uw vrienden en familie. Uw dierbaren die een traan van uw wang vegen. Maar ook het moment dat u uw handen voor uw gezicht vouwt, wanneer het verdriet u even teveel wordt.

Verdriet en rouw mogen gezien worden. Op een ingetogen en prachtige manier. Zodat u nog eens kunt terugkijken op hoe prachtig het afscheid was, dat u het op uw eigen manier een plekje kunt geven door er soms of nog heel vaak naar terug te kunnen kijken.

Danna stelt zich discreet op en kan voor u de belangrijke momenten vangen en een zorg uit handen nemen. Voor meer informatie over Danna raadpleeg dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis ceremonie condoleren crematie cremeren nabestaanden overlijden rouwen uitvaart uitvaartceremonie Uitvaartfotograaf uitvaartfotografie wensen