Afscheidsframe – Een laatste speciale rit

Afscheidsframe – Een laatste speciale rit. Een passie voor trucks, dat is wat eigenaren Mark Evers en Hans Remijsen gemeen hebben. En met hen velen anderen, daarom besloten zij uitvaartvervoer op maat voor truck- of tractorliefhebbers aan te bieden.

Afscheid nemen blijft een bijzonder onderdeel van het leven. Bijzondere en waardevolle momenten kunnen mooie herinneringen worden. De laatste eer aan iemand bewijzen, met dat wat zijn passie was, is een mooi gebaar. Mark en Hans kunnen u helpen een mooie herinnering te maken.

Truck

Voor trucks bieden zij een frame welke eenvoudig te monteren is. Het basisframe is te monteren in de koppelschotel van de truck. Door de flexibel instelbare poten is het frame op iedere truck passend en schadevrij te monteren.

Het frame is uit te breiden met een dak en een bloemendrager aan de linker- en rechterzijde.

Bekijk hier een film van een indrukwekkende erehaag met het frame.

 

Tractor

Voor tractoren kunnen zij een frame bieden wat eenvoudig aan de tractor te monteren is. Het basisframe is te monteren aan de hefinrichting aan de voor- of achterzijde van de tractor.

Ook dit frame is uit te breiden met een dak en een bloemendrager aan de linker- en rechterzijde.

 

Werkwijze

Afscheidsframe kan het frame bij u brengen en monteren maar het kan ook in Gilze opgehaald worden en daar helpen zij u dan bij het monteren. Het monteren moet dus altijd door Afscheidsframe gedaan worden.

 

Bezoek voor nog meer informatie, zoals prijzen en contactgegevens onze bedrijvengids.

 

 

 

 

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid afscheidsframe laatste wens overlijden uitvaartceremonie