Boeketje Troost, de speciale dichtbundel van De Perkamentdichter

Boeketje Troost, de speciale dichtbundel van De Perkamentdichter. Speciaal voor iemand in rouw of als een boeketje voor jezelf heeft de Perkamentdichter (Kimm Mulder) het geschenkboekje Boeketje Troost geschreven.

Een boeketje vol herkenbare en troostrijke gedichten. Zachte woorden om te fluisteren wanneer het leven veel te hard is. Een boeketje over verlies en gemis, over kwetsbaarheid en veerkracht, over rouw en de kracht van liefde want juist die liefde is grenzeloos en……fluistert terug in de stilte.

Het is een bijzonder full color geschenkboekje, geschreven om te geven , om een lichtje aan te doen in het donker. Een Boeketje Troost voor een vriend of vriendin, voor een familielid, collega of voor jezelf.  Een Boeketje Troost om te laten weten dat je aan iemand denkt na het verlies van een dierbare, om te geven op de sterfdatum of verjaardag van iemand die zo gemist wordt of om rechtstreeks te versturen als je niet aanwezig kunt zijn op een uitvaart.

“Ik wilde iets maken om aan iemand te kunnen geven in tijden van gemis. Een boeketje woorden, een boeketje troost in plaats van een bosje bloemen. Dat mensen op de verdrietigste momenten in hun leven soms een beetje troost vinden in mijn gedichten, dat raakt me. Boeketje Troost staat vol met woorden die uiting geven aan gemis. Herkenbare woorden, want ondanks dat iedereen rouwt op zijn eigen manier zijn gevoelens van gemis vaak universeel.”

Gedichten uit deze bundel worden regelmatig voorgedragen tijdens uitvaartdiensten. Steeds meer uitvaartleiders schaffen daarom dit Boeketje aan om tijdens een uitvaartdienst een passend gedicht voor te dragen of om het als troostgeschenk te geven aan nabestaanden. Inmiddels is er ook een kaartenlijn verschenen en is er een Troostbox beschikbaar waar Boeketje Troost onderdeel van uitmaakt.

Er is een speciale categorie aangemaakt in de webshop genaamd Rouw en afscheid zodat deze producten makkelijk te vinden zijn.

 

Meer informatie over Boeketje Troost van de Perkamentdichter is terug te vinden in onze bedrijvengids

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis catering condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken Herinneringsproducten kist nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwbegeleiding rouwcentrum rouwen rouwkaart rouwverwerking Troost troost gedichten uitvaart uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering uitvaartceremonie Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn