Develpaviljoen voor een waardig afscheid

Develpaviljoen voor een waardig afscheid. Het sfeervolle Develpaviljoen ligt midden in het rustgevende Develpark van Zwijndrecht, met de auto op tien minuten van Dordrecht en op nog geen twintig minuten van Rotterdam.

Zij fungeren hierbij als locatie voor de uitvaartplechtigheid, condoleance en/of de maaltijd na de uitvaart. Naast het culinaire gedeelte nemen zij desgewenst tevens het audiovisuele gedeelte uit handen. Er kan gratis geparkeerd worden direct voor de deur, met plaats voor meer dan 200 auto’s. Dit is uniek in de omgeving van Dordrecht/Rotterdam.

De locatie beschikt tevens over verschillende ruimtes voor kleine en grote gezelschappen met onder andere mogelijkheden voor een afscheidsceremonie, condoleance, lunchbuffet en/of diner. Deze unieke combinatie maakt dat Het Develpaviljoen uitermate geschikt is voor het afscheid van uw dierbare.

Afscheidsceremonie

Voorafgaand aan de afscheidsdienst ontvangen zij de directe nabestaanden in één van hun kleinere ruimtes. In één van de andere vertrekken worden de genodigden ontvangen. Hierdoor kunnen de directe nabestaanden in alle rust even tot zichzelf komen voordat de afscheidsdienst begint.

Condoleance

Steun bij elkaar vinden en napraten in een rustige mooie omgeving, waarin u zich niet opgejaagd voelt; dit staat bij ons voorop. Waar aandacht is voor elkaar maar ook voor de dranken en mooie huisgemaakte hapjes. Ook bij de condoleance staan uw persoonlijke wensen voorop en nemen zij alle praktische zorg uit handen. Ontvang de genodigden met koffie of thee met cake en/of luxe belegde broodjes. Of voelt u meer voor een uitgebreider samenzijn met aangeklede borrel, waarbij de genodigden worden ontvangen met een goed glas wijn en mooie huisgemaakte koude en luxe warme hapjes. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

 

Diner

Wilt u na afloop van deze bewogen dag met de directe nabestaanden in alle rust een diner gebruiken voordat een ieder huiswaarts gaat? Het Develpaviljoen beschikt over ruime ervaring in het verzorgen van diners voor kleine en grote gezelschappen. U bepaalt de invulling van het diner maar zij adviseren u hier graag in.

 

Lunchbuffet

Als u gedurende de dag een lichte maaltijd wilt gebruiken, dan mag u van de keukenbrigade een hoge kwaliteitsnorm verwachten. Zij bieden een ruime keuze uit luxe broodsoorten en dergelijke. Voelt u meer voor een hapje en een drankje of juist meer voor iets traditioneels? Ook tijdens de condoleance of na de uitvaart regelen zij dit met alle liefde voor u.

 

Wilt u meer informatie over Develpaviljoen, bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

 

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid afscheidsceremonie condoleance overlijden uitvaartceremonie Uitvaartlocatie uitvaartplechtigheid