Een overbrengauto of rouwvoertuig kopen?

Maas Uitvaartmobiliteit, een betrouwbare partner in de uitvaartbranche. Zij verkopen overbrengauto’s en rouwvoertuigen aan onder andere uitvaartondernemers. Zij onderscheiden zich door kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en scherpe tarieven.

U heeft bij hen de mogelijkheid de inrichting van de auto zelf te ontwerpen. Zij vinden het belangrijk dat zowel de techniek als het uiterlijk van de auto aansluiten op de wensen en eisen die men stelt aan rouwtransport. Neemt u een kijkje in de foto- en filmgalerij in onze bedrijvengids voor een impressie van de mogelijkheden!

In het gecertificeerde productiebedrijf waar de inbouw wordt vervaardigd, werken zeer ervaren vakmensen. Een team van ontwerpers, metaalbewerkers, meubelmakers, stoffeerders en interieurbouwers levert producten af van hoogwaardige kwaliteit. Dit productiebedrijf houdt zich al meer dan 12 jaar bezig met de bouw, renovatie, optimalisatie en onderhoud van onder meer overbrengauto’s. Zij vervaardigen ruim 120 overbrengauto’s per jaar.

Ook de 100% elektrische auto’s behoren tot de mogelijkheden bij Maas Uitvaartmobiliteit. Duurzaam, zuinig, schoon, stil en stijlvol oftewel duurzaam ondernemen. Elektrisch rijden neemt flink toe. Elektrische overbrengwagens stoten geen CO2 en stikstof uit. Met het oog op duurzaamheid neemt u hiermee dus uw verantwoordelijkheid. Vanuit het klimaatakkoord gaan de grotere gemeenten in Nederland binnenkort bovendien zero-emissie zones instellen. Met deze schoonste manier van staatsievervoer weet u zeker dat u als uitvaartondernemer aan alle voorwaarden voldoet.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid nabestaanden overlijden rouwvervoer uitvaart uitvaartceremonie