Estia Uitvaarten, Francine Oldenhuizing

Estia Uitvaarten, Francine Oldenhuizing, “Een afscheid is een bijzonder moment in het leven. Een moment dat ertoe doet, een moment dat u doet stilstaan bij waar het in het leven om draait. Een uiting van liefde, zorg en respect, het begin van een dierbare herinnering.”

Francine Oldenhuizing is gediplomeerd (dementie vriendelijke) uitvaartverzorgster. In de bijzondere tijd rond overlijden en afscheid loopt zij met u mee op het pad van keuzes maken, verdriet mogen ervaren en liefdevol het leven afronden. Samen met u geef ik, in alle rust, vorm aan een afscheid dat passend is bij uw wensen en die van uw dierbare.

Van een intens, klein afscheid tot een grootse ceremonie. Thuis of in iedere andere omgeving. Wanneer er keuzes gemaakt moeten worden kan zij adviseren. Van modern tot traditioneel, van duurzaam tot kleurrijk en van landelijk tot bourgondisch. Door te denken in mogelijkheden creëert zij samen met u de uitvaart. Er is veel mogelijk, niets is vastomlijnd.

Midden in het leven of in aanloop naar een overlijden kunt u nadenken over uw uitvaart en deze vastleggen. Een gesprek over uw eigen uitvaart betekent een gesprek over uw leven, de betekenis die u heeft in en geeft aan dit leven, dat wat u nalaat en dat wat werkelijk van waarde is.

U kunt altijd, en op ieder moment van de dag, bij Francine terecht. Het staat u namelijk altijd vrij om uw eigen uitvaartverzorger te kiezen, ongeacht of en waar u verzekerd bent.

Neem voor een kennismaking, vragen of advies gerust contact op met Estia Uitvaarten. Kijk voor de contactgegevens in onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis ceremonie crematie overlijden uitvaart uitvaartceremonie