Hemelwieg voor een klein afscheid van een GROOT wonder

Hemelwieg voor een klein afscheid van een GROOT wonder. Een hemelwieg is gemaakt voor kindjes die tijdens de zwangerschap worden geboren en niet levensvatbaar zijn en hun ouders, om ook voor deze kindjes een mooi afscheid te verzorgen.

Het is een hele moeilijke tijd, en dan is het goed voor het rouwproces om je kindje bij je te houden, een paar dagen voordat het afscheid komt. Deze periode wordt langer mogelijk met de watermethode.

De Hemelwieg is met de hand gevilt. Van merino wol gecombineerd met zijde, het geheel wordt bewerkt met water en groene zeep tot een hemelwiegje. Alles is van natuurlijke materialen waardoor het heel zacht aanvoelt. Doordat het handwerk is, is er van elk hemelwiegje 1 exemplaar. Ook is het mogelijk een hemelwiegje in opdracht te laten maken, gepersonaliseerd.

Hoe fijn is het als je je te vroeg geboren kindje een fijn bedje kan bieden in een hemelwieg. Wat je vast kan houden en kan wiegen in je armen, ernaar kan kijken en aaien, waar jij/jullie behoefte aan hebben op dat moment.

Het toedekken van het kindje tijdens de wateropbaring. De wateropbaring is er voor kindjes die te vroeg worden geboren. Deze kan niet gebruikt worden in de Hemelwieg. Maar Nathalie heeft iets nieuws ontwikkeld. Een Hemelwieg omhulsel , deze wordt om de wateropbaring heen gevouwen, waarna er ook een klep over het water heen sluit. Na het sluiten heeft het het uiterlijk van een Hemelwieg. Deze wateropbaring is er voor kindjes tot 16 weken bij geboorte, van 16 tot 20 weken bij geboorte en van 20 tot 24 weken bij geboorte.

Wilt u meer weten over Hemelwieg, bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid hemelwieg nabestaanden overlijden rouwen Vedriet verlies wateropbaring