Hoe gaat uitvaartfotograaf Koos Lanting te werk?

Hoe gaat uitvaartfotograaf Koos Lanting te werk? Een begrafenis of crematie is een gebeurtenis waar vele dierbare en bijzondere momenten plaatsvinden. Denk hierbij aan momenten die het waard zijn om herinnerd te worden en om later nog eens bij stil te staan.

Een overlijden komt vaak onverwachts. De nabestaanden, vrienden en kennissen leven dan  in een roes tijdens de uitvaart.

Het verdriet fotografeert Koos Lanting niet, maar wel datgene wat u tijdens de uitvaart zal ontgaan. Er zijn diverse mogelijkheden waarop deze gebeurtenis op een professionele manier kan worden vastgelegd.

De uitvaart wordt geheel naar uw wens en met passende terughoudendheid en respect vastgelegd. Het is van het grootste belang dat de foto’s een juiste weergave zijn van het moment dat u afscheid neemt van uw geliefde en/of familielid.

Het vastleggen van een uitvaart begint bij de nabestaanden thuis, waarna de overledene zal worden overgebracht naar de kerk of aula. Daarna zullen er foto’s worden gemaakt van de binnenkomst van de genodigden die de uitvaart bijwonen. Vervolgens de dienst en indien van toepassing, de teraardebestelling. De laatst opnames zijn, indien gewenst, het condoleren en samenzijn van de genodigden.

 

Wilt u meer informatie over uitvaartfotograaf Koos Lanting, bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis crematie herinneringsfotografie nabestaanden overlijden uitvaart uitvaartceremonie Uitvaartfotograaf uitvaartfotografie