Kunstzinnige Grafzerk – Memorabel Afscheidsmonumenten

Kunstzinnige Grafzerk – Memorabel Afscheidsmonumenten, eigenaar Jeroen maakt samen met nabestaanden prachtige grafmonumenten en gedenktekens. Het ontwerpen en maken van een persoonlijk grafmonument is een gevoelig en persoonlijk proces. Het moet heel zorgvuldig en met veel persoonlijke aandacht gedaan worden. Jeroen beschouwt het als een eer om daar een bijdrage aan te mogen leveren. Hij ontneemt zoveel mogelijk alle zorgen omtrent het grafmonument van het ontwerpen, aanvraag van vergunningen tot en met de plaatsing. 

Een mooi voorbeeld hiervan is een kunstzinnige grafzerk. Hoogglans gepolijst RVS – een heldere en zuivere spiegel die de hemel en de bloemen weerspiegelt. Een bijzonder monument dat lichtheid en puurheid uitstraalt.

 

Modern grafmonument

Het monument is een bijzondere en kunstzinnige grafzerk die uniek van vorm en materiaal is. Een ronde zuivere spiegel van RVS zweeft visueel boven een bloemenbed en weerspiegelt de hemel en de omgeving. De namen zijn subtiel in de spiegel verwerkt.

 

Ontwerp en uitvoering

Het ontwerp is uniek. Eerst is er een 3D ontwerp gemaakt met een “artist’s impression”. Op basis daarvan kwamen ze samen tot een uitvoering waar ieder zich in kon vinden. De bloemen en planten vormen bewust een belangrijk onderdeel van het monument.

 

Onderhoud Grafzerk

Het RVS is zo glad dat er nauwelijks vuil aan kan hechten waardoor de helderheid blijft; ook na jaren. Schoonmaken alleen als er stof op ligt met overvloedig (liefst gedestilleerd) water. Verder is er geen onderhoud nodig.

 

RVS grafzerken en gedenktekens

Moderne en artistieke grafzerken van RVS onderscheiden zich van traditionele stenen door hun lichte en heldere uitstraling. Het RVS met kwaliteit 316 is bijzonder geschikt en duurzaam voor een begraafplaats. Het materiaal in vrijwel onderhoudsvrij en blijvend mooi. Door verschillende bewerkingen is het RVS minder of meer reflecterend. Als een gepolijst object weerkaatst het de omgeving als een spiegel.

Tekst kan gegraveerd, gelaserd uitgesneden of geëtst worden. Ook is het mogelijk handafdrukken en foto’s in RVS te verwerken.

 

Diverse stijlen 

Jeroen heeft diverse stijlen, van abstract, bijzonder, uniek, tot kleurrijk speels of kunstzinnig artistiek. Uw verhaal, herinneringen en wensen staan centraal bij het maken van een ontwerp. Samen met u kijkt Jeroen wat het beste bij uw dierbare past en hoe hij uw wensen het beste vorm kan geven. Jeroen neemt u mee in het hele proces, van eerste schetsen, modellen, uitvoering tot het (samen) plaatsen van het grafmonument. 

 

Voor meer informatie over Memorabel Afscheidsmonumenten verwijzen wij u naar onze bedrijvengids. 

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: Afscheidsmonument gedenkteken grafzerk RVS grafzerk