Letterworld – Laat geen graf achter zonder naam

Letterworld – Laat geen graf achter zonder naam… Letterworld is al vele jaren het vertrouwde adres die een ruime keuze heeft in het maken van:  Afscheidssets, grafmarkeerders (kunststof, aluminium, acrylaat), tafelplaatjes, kistplaatjes, condoleance registerplaatjes, boomschijven, markeerderpaaltjes, fotoplaten, fotokristallen, koffietafel bordjes, gereserveerd bordjes, GSM uitzetten bordjes, parkeerplaten, huisbewaking platen, kaarshouders, collectebussen en naambadges.

Sinds januari 2018 heeft Antwan Kuis, LetterWorld overgenomen. Zelf heeft hij daarbij ook nog een eigen uitvaartonderneming. Daardoor weet hij als geen ander hoe belangrijk het is voor zowel een uitvaartonderneming als nabestaanden om een grafmarkeerder, kistplaat etc. op een mooi verzorgde wijze te ontvangen. Dit maakt hét verschil in een persoonlijke uitvaart. Letterworld doet er dan ook alles aan om deze geheel naar wens te ontwerpen en dezelfde dag te produceren en versturen.

Ontwerpstudio

In de ontwerpstudio werken zij met 2 grafische ontwerpsters. Marijke en Kim maken alle ontwerpen en bewerken desgewenst foto’s van de opdrachtgever/nabestaanden.
Zij hebben veel afbeeldingen in hun eigen database staan maar een eigen afbeelding is natuurlijk ook geen probleem.

Een veel verkocht product zijn de grafmarkeerders. Een grafmarkeerder is een aluminium, kunststof of acrylaat plaat die bevestigd wordt op een markeerderpaaltje zodat deze direct na de begrafenis bij een graf geplaatst kan worden. Zo hebben de nabestaanden de gelegenheid om in alle rust het definitieve grafmonument uit te zoeken.

Er is keuze uit 4 verschillende materialen, namelijk aluminium, aluminium UV-bestendig mat, kunststof en acrylaat. En er zijn diverse formaten.

Levertijd

Op werkdagen voor 12 uur besteld worden de producten dezelfde dag geproduceerd en verzonden. Met uitzondering van het acrylaat. Verzenden daar van gebeurt een dag later i.v.m. het drogen van de zwarte lak.

Wilt u graag een product folder ontvangen, bezoek dan onze bedrijvengids voor verdere informatie en contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begraafplaats grafmarkeerders Herinneringsproducten kistplaatjes ontwerpstudio overlijden