Lichtenberg postmortale zorg & vervoer

Lichtenberg postmortale zorg & vervoer, dragen bij aan een waardig afscheid. Eigenaar Ronald Lichtenberg en zijn team werkt in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland in opdracht van uitvaartverzorgers en uitvaartondernemingen. Samen bieden zij volledige uitvaartondersteuning aan.

 

Naast de verzorging van de overledene en levering van de uitvaartkist met eigen opslag, bieden zij ook rouwvervoer aan. Zij beschikken over een eigen wagenpark. Hiermee verzorgen zij het vervoer van de overledene van locatie overlijden naar de opbaar locatie.

Tevens verzorgen zij het staatsievervoer op de dag van de uitvaart. Dit is bijvoorbeeld het vervoer van de kerk naar de begraafplaats. Ook beschikken zij over een volgwagen. Hiermee verzorgen zij het vervoer voor de naaste familieleden. Met zorg en respect dragen zij bij aan een gedenkwaardige laatste rit met een professionele chauffeur.

U kunt kiezen voor een zeldzame klassieke rouwwagen, de Cadillac.

 

Of kiest u voor de nette donker blauwe Mercedes Landau E-Klasse?

 

Of toch voor de zeer luxe en compleet uitgevoerde Mercedes Glass E-Klasse?  Het teken op de zijkant staat voor Alfa en Omega, het begin en het einde. Een verwijzing naar Openbaring 1 vers 8.

 

Tot slot hebben zij ook nog een Mercedes Vito Huiskamp welke speciaal voor het vervoer van locatie overlijden naar de locatie voor de opbaring kan worden ingezet. In deze wagen liggen alle benodigdheden om de overledene op een nette en respectvolle manier uit huis te tillen en over te brengen naar een rouwcentrum.

 

Wilt u meer informatie over Lichtenberg postmortale zorg & vervoer bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwvervoer rouwverwerking uitvaart uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn verlies