Mijnlaatsedeken.nl voor gespecialiseerde cadeaus

Mijn Laatste Deken is 24/7 aan het ontwerpen, fantaseren, ontwikkelen én nieuwe manieren aan het bedenken om persoonlijke verhalen te vertellen door middel van de mooiste items te borduren met naam, initialen of speciale boodschap voor je dierbare.

Mijn Laatste Deken is onderdeel van Studio Blos Nederland. Alle items uit onze collectie worden met liefde door ons gemaakt in Nederland. Het borduren van de producten doen wij in onze eigen studio. Op deze manier kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. Wij besteden aan elk product evenveel aandacht en zorg!

Alle bestellingen worden als cadeau ingepakt en snel verzonden binnen 1-3 werkdagen – gepersonaliseerd en en al- verzonden. Ook naar België en Duitsland.

Wij zijn er van overtuigd dat een gepersonaliseerd geschenk het meest waardevolle geschenk is. Uniek en ook 100% persoonlijk. Ons assortiment zal stapje voor stapje uitbreiden met de mooiste handgemaakte items.

Heb je specifieke wensen? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!

Liefs, Inge
Mijn Laatste Deken Nederland

 

Meer informatie over Mijnlaatsedeken.nl, bezoek onze bedrijvengids, je vindt daar ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis catering condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats gepersonaliseerd cadeau grafsteen Herdenken Herinneringsproducten kist nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwen rouwkaart rouwverwerking uitvaart uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering uitvaartceremonie Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn Vedriet verlies