Roskam Grafmonumenten, van wens naar monument

Roskam Grafmonumenten, van wens naar monument. Eigenaar Anne-Matthijs vindt het geweldig en dankbaar werk. Hij begeleidt mensen tijdens een rouwproces op een zeer betrokken manier naar een persoonlijk gedenkteken. Hierbij neemt hij de tijd voor uw wensen en ideeën en zal hij met u meedenken in het vinden van een ontwerp dat past bij de overledene. Dit alles in uw eigen vertrouwde omgeving. 

Een mooi voorbeeld hiervan is het monument op de foto, volledig uitgevoerd in hoogwaardige kwaliteit RVS.  

Samen met de inmiddels overleden meneer heeft Anne-Matthijs het monument ontworpen. Vlak voordat meneer stierf waren alle details van het monument door hem goed gekeurd. Zo wilde hij het graag.  

Hij had een grote liefde voor motoren en motor rijden. Zijn wens was ook om zo dicht mogelijk bij het TT circuit begraven te worden. Die wens is ook in vervulling gegaan, een mooie plek helemaal achteraan de begraafplaats, zo dicht mogelijk bij het circuit.  

Op het staande deel van het monument zijn twee motoren bevestigd. De twee lijnen staan voor een weg, de reis van zijn leven. Een motor aan het begin en een motor aan het eind van die weg.  

Anne-Matthijs vindt het belangrijk dat het monument echt iets verteld over de overledene. Dit kan soms eenvoudig door middel van een persoonlijke tekst tot aan een ontwerp welke beeldend iets verteld over zijn of haar leven.  

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende materiaalsoorten te gebruiken, dat het steeds mooier wordt om iets heel persoonlijks te ontwerpen en te realiseren. Het blijft telkens weer een mooie ervaring om de wensen uit te werken tot een prachtig grafmonument.

Naast grafmonumenten biedt Anne-Matthijs ook allerlei soorten kleine gedenktekens aan, waaronder ook gedenksieraden maar bijvoorbeeld ook grafaccessoires.  

Wilt u meer informatie over Roskam Grafmonumenten, bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens. 

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begraafplaats gedenksieraden gedenkteken grafaccessoires Grafmonument overlijden