Wat is de missie van een rouwverwerkingscoach?

Wat is de missie van een rouwverwerkingscoach? Saskia is een bijzondere vrouw met een enorm inlevingsvermogen, zij weet namelijk als geen ander wat rouwen is. Zij stelt zich graag aan u voor als nieuwe leverancier in onze bedrijvengids. 

Ik ben Saskia de Vet

 

Ik begeleid mensen die een dierbare hebben verloren en vastlopen in hun rouwproces, om ze in de nieuwe situatie de zin van het leven te laten ervaren, zodat ze weer gelukkig worden en volop kunnen genieten.

Moeder, weduwe en wees. Ik weet wat rouwen is. Mijn ouders overleden beiden op vroege leeftijd aan kanker. Een aantal jaar later maakte mijn man een einde aan zijn leven. Mijn hele leven kwam op zijn kop te staan. Ik was in shock. Ik werd geleefd door alle dagelijkse verplichtingen, waardoor er geen tijd of ruimte was om te rouwen. Alles ging langs me heen. Het was overleven. Maar de rouw kwam.

Wat er allemaal was gebeurd, ging ik voelen en doorleven. Het verdriet liet ik helemaal toe.

Uiteindelijk kwam het besef wat de dood met mij gedaan had, en daarna de boosheid en het verdriet. Ik doorleefde alle fases. Tegelijkertijd boeide het rouwproces me enorm. Sterker nog, ik ging het onderzoeken vanuit mijn interesse en liefde voor de mens.

Mijn missie

Het is mijn missie om mensen die rouwen om het verlies van een dierbare, te helpen. Om weer vanuit hun hart te gaan voelen en alle emoties toe te staan en te doorleven. Dit zorgt ervoor dat ze van overleven naar weer écht leven gaan, zonder de overledene te vergeten.

Mijn visie

Ik ben ervan overtuigd dat mensen die een dierbare verloren hebben de glans in het leven weer terug kunnen krijgen door weer verbinding te maken met hun hart.

 

Wilt u meer weten over Saskia, neemt u dan eens een kijkje in onze bedrijvengids.

Vooral haar filmpje geeft een goed beeld hoe Saskia is en wat zij wellicht voor u kan betekenen.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid kinderen nabestaanden overlijden rouwen Vedriet