Anders Bloemstyling met dat beetje extra ...

Uitvaart Platform •

Anders Bloemstyling met dat beetje extra ...

Anders Bloemstyling met dat beetje extra ...

Uitvaart Platform
Uitvaart Platform

Anders Bloemstyling met dat beetje extra … Eigenaresse Lenie, een bijzondere vrouw, creatief en een hart van goud. Onderstaand leest u meer over haar en haar bijzondere rouwwerk.

Rouwwerk

Wat mijn werk uniek en onderscheidend maakt? In al mijn rouwwerk probeer ik de persoonlijkheid en het verhaal te laten spreken van de overledene. Welke spullen en persoonlijke elementen doen denken aan hem/haar of laten spreken over zijn/haar leven? Styling op maat, door dat wat ik van de dierbaren ontvang en door wat ik van dierbaren meekrijg in communicatie, verhalen en mijn observatie tijdens de dagen tot aan een uitvaart.

Ik haal veel voldoening uit mijn werk, onderstaand bericht van een goede vriendin van mij zal ik voor altijd koesteren.

Haar bloemstyling spreekt voor zich. Lenie is een lief, fijn en prachtig mens. We hadden al jaren een vriendschappelijke band en hadden de nodige dingen meegemaakt.

Het plotselinge overlijden van mijn vader was één van de verdrietigste, maar ook één van de intense weken, waarin we steun aan elkaar vonden. We hebben samen spulletjes uitgezocht voor het rouwwerk, waardoor er een heel persoonlijk afscheid genomen kon worden.

Lenie is zo uniek in haar bedrijf en aks persoon dat haar bloemstyling voor zich spreekt en een prachtige aanvulling is voor een dierbaar moment.

We zijn blij dat we dit samen hebben kunnen delen en zijn dankbaar voor onze vriendschap. En we hebben er ontzettend veel waardering voor dat ze, ondanks dat gedeelde verdriet, een bloemstuk heeft kunnen malen waarin zoveel details boekdelen spraken. Lieve Lenie, bedankt! 

Wilt u meer informatie over Anders Bloemstyling, bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

Bedrijven

De volgende bedrijven hebben diensten rondom bloemen

Bekijk alle bedrijven