Belangrijke online identiteit: Professionele websites voor de Rouw- en Uitvaartbranche"

Webdesign

Een professioneel website die de identiteit van een bedrijf weergeeft.

Voor ondernemers in de rouw- en uitvaartbranche is een website essentieel.

Door middel van een moderne en mooie website kunnen ondernemers in de rouw- en uitvaartbranche laten zien wie zij zijn en wat zij doen.

De beelden laten veel zien van de bedrijfsvoering, werknemers en de diensten die worden aangeboden.

Hierdoor kan een potentiële klant zich een beeld vormen van het bedrijf en de dienstverlening.


CONCEPT FASE

De eerste stap bij het maken van een website is de conceptfase. In deze fase bespreken we jouw wensen en eisen voor de website. We kijken naar jouw bedrijfsidentiteit, doelgroep en de diensten die je aanbiedt.

IDENTITEIT

Wat wil je uitstralen met jouw website? Wil je een traditionele of een moderne uitstraling? Wil je je richten op een brede doelgroep of op een specifieke doelgroep? Wil professionele (SEO) teksten op je website dat past bij jouw identiteit?

WEBDESIGN

Na de conceptfase gaan onze professionele ontwikkelaars aan de slag met het webdesign. We maken een website die past bij jouw bedrijf en bij jouw doelgroep.

QUALITYCONTROL

Als de website klaar is, voeren we een kwaliteitscontrole uit. We controleren of de website voldoet aan alle eisen en/of deze SEO-technisch goed vindbaar is.


TIME FOR DELIVERY

Als de website is goedgekeurd, leveren we deze op. De website is dan klaar om online te gaan.

Neem contact op

Heb je een vraag, wil je een offerte aanvragen, een afspraak maken of gebruikmaken van onze diensten? Neem snel en eenvoudig contact met ons op via ons formulier.