Leer de mensen achter Uitvaart-Platform.nl kennen.

Over ons

Welkom op Uitvaart-Platform.nl

Ons doel is om iedereen te informeren en inspireren over alle mogelijkheden rondom een uitvaart en rouw. Met ons platform behoren vragen als "Had ik het maar geweten" tot het verleden. Wij laten je zien hoe je een uitvaart perfect kunt organiseren, want je krijgt maar één kans om het goed te doen. Daarnaast houden we je op de hoogte van het laatste nieuws uit de uitvaart- en rouwbranche. Zo mis je niets en vind je alles wat je nodig hebt op één plek.

Maak kennis met Team Uitvaart-Platform.nl

Amisha Soeratram

  • Mede-oprichter / Hoofdredactrice


Een persoonlijke uitvaart voor iedereen

Mijn naam is Amisha Soeratram en ik ben mede-eigenaar van Uitvaart-Platform.nl. De ervaring met de uitvaart van mijn vader bracht me tot het besef dat er behoefte is aan een platform dat mensen helpt bij het organiseren van een persoonlijke uitvaart.

Uitdaging en inspiratie

Na het overlijden van mijn vader stond ik voor de uitdaging om zijn uitvaart te regelen. Ik wilde dat deze ceremonie recht zou doen aan wie hij was als persoon. Echter, ik vond online weinig informatie over hoe ik een uitvaart kon creëren die afweek van de standaard. Vaak kwam ik terecht bij de traditionele uitvaart met koffie en cake, terwijl ik juist op zoek was naar iets unieks en persoonlijks.

Dit gemis inspireerde me tot de oprichting van Uitvaart-Platform.nl. Met dit platform willen we iedereen laten zien wat er mogelijk is bij een uitvaart. Of je nu kiest voor een traditionele ceremonie of iets compleet anders, wij tonen de diversiteit aan opties en inspireren met creatieve ideeën.

Jouw verhaal centraal

Ons doel is om mensen te helpen een uitvaart te organiseren die past bij de overledene. We weten uit ervaring hoe belangrijk dit is, en we willen dit voor iedereen mogelijk maken. We geloven dat elk verhaal uniek is en dat dit ook tot uiting moet komen in de uitvaart.

Samen creëren we een passend afscheid

Uitvaart-Platform.nl biedt informatie, inspiratie en praktische ondersteuning. We delen verhalen, tips en ideeën, en we bieden diverse tools om je te helpen bij het regelen van de uitvaart.

Met warme groet,

Amisha 

Jeroen Mannak

  • Mede-oprichter / Concept designer


Trots op Uitvaart-Platform.nl

Mijn naam is Jeroen Mannak en met trots ben ik mede-eigenaar van Uitvaart-Platform.nl. We streven ernaar om een betrouwbare en toegankelijke bron te zijn voor alles wat met uitvaarten en rouw te maken heeft.

Mijn passie: Waardevolle informatie en diensten

Mijn passie ligt in het bieden van waardevolle informatie en diensten aan onze bezoekers, juist in moeilijke tijden. Met Uitvaart-Platform.nl willen we een bron van troost zijn in het rouwproces.

Vereerd om deel te zijn

Ik voel me vereerd om deel uit te maken van dit belangrijke werk. We hopen dat ons platform een helpende hand kan bieden aan iedereen die te maken heeft met een uitvaart of rouwproces.

Vragen of contact

Bedankt voor het bezoeken van Uitvaart-Platform.nl. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of als wij je ergens mee van dienst kunnen zijn.

Met warme groet,

Jeroen 

Marcelle Idema

  • Eindredactrice


Betrouwbare informatie en inspiratie

Mijn naam is Marcelle Idema en ik ben de eindredacteur van Uitvaart-Platform.nl. Met mijn passie voor taal en redactie zorg ik ervoor dat alle informatie en inspiratie die we publiceren van hoge kwaliteit is en nuttig voor jou als bezoeker.

Jouw gids in tijden van rouw

Ik ben me ervan bewust dat het regelen van een uitvaart een emotioneel beladen proces kan zijn. Daarom streef ik ernaar om betrouwbare informatie en waardevolle tips te bieden die jou kunnen helpen tijdens deze moeilijke periode.

Kwaliteit en ondersteuning

We werken continu aan het verbeteren van ons platform en het uitbreiden van onze content. Zo willen we jou nog meer ondersteuning bieden en je helpen om een uitvaart te creëren die past bij de overledene.

Heb je vragen of opmerkingen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen.

Met warme groet,

Marcelle 

Maaike Schaap

  • Redactrice


Verhalen vertellen met impact

Mijn naam is Maaike Schaap en met veel enthousiasme ben ik redactrice bij Uitvaart-Platform.nl en het glossy uitvaartmagazine Uitvaart-Inside. Met mijn passie voor verhalen vertellen en mijn uitgebreide ervaring als redactrice, waaronder bij de Telegraaf, draag ik bij aan de content van beide platforms.

Interviews en inspirerende teksten

Ik vind het fascinerend om mensen te interviewen en hun unieke verhalen te vertalen naar pakkende teksten. In Uitvaart-Inside en op Uitvaart-Platform.nl belicht ik diverse onderwerpen binnen de rouw- en uitvaartbranche, van persoonlijke ervaringen tot innovatieve producten en diensten.

Samenwerking met ondernemers

Met veel plezier werk ik samen met ondernemers die hun producten en/of diensten in ons magazine en op ons platform willen presenteren. Het is waardevol om hun passie te delen en onze lezers te inspireren met de mogelijkheden die er zijn.

Informatie en troost in tijden van rouw

Mijn doel is om onze leden en lezers te informeren, te inspireren en troost te bieden in tijden van rouw. Met mijn teksten wil ik een bijdrage leveren aan een waardevolle en betekenisvolle invulling van de uitvaart en het rouwproces.

Met warme groet,

Maaike

Anisha Velayudhan

  • Software Developer / Marketeer

Mijn naam is Anisha, met een passie voor coderen en een scherp oog voor design, ben ik er om je te helpen bij het creëren van een professionele en gebruiksvriendelijke website.

Mijn expertise omvat het ontwikkelen van hoogwaardige softwareoplossingen, evenals het bouwen van websites. Bovendien heb ik uitgebreide kennis van marketingstrategieën zoals Google Ads, Meta Business, SEO en SEA, waardoor jouw website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook uitstekend vindbaar.

Laten we samenwerken om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen!

Warme groet,

Anisha

Dana Beukelman

  • Grafisch ontwerper / Marketeer


Creativiteit met impact

Mijn naam is Dana Beukelman en ik ben met veel enthousiasme lid van het team van Uitvaart-Platform.nl en Uitvaart-Inside. Als creatieve duizendpoot combineer ik mijn passie voor design en marketing in de rollen van grafisch ontwerper en marketeer.

Van concept tot campagne

Met oog voor detail en een flinke dosis creativiteit breng ik onze visie tot leven. Van het ontwerpen van pakkende visuals tot het opzetten van effectieve marketingcampagnes, ik zorg ervoor dat onze boodschap op een professionele en aantrekkelijke manier gepresenteerd wordt.

Raak en effectief

Mijn doel is om niet alleen te informeren, maar ook te raken. Met mijn werk wil ik een waardevolle bijdrage leveren aan de uitstraling van Uitvaart-Platform.nl en Uitvaart-Inside en onze doelgroep op een emotionele manier aanspreken.

Met warme groet,

Dana

Khae Verheij

  • Grafisch ontwerper


Creativiteit met een missie

Mijn naam is Khae Verheij en met veel passie ben ik grafisch ontwerper bij Uitvaart-Platform.nl. Met mijn oog voor detail en creatieve talent draag ik bij aan de professionele uitstraling van onze website en marketingmaterialen.

Aantrekkelijke en effectieve visuals

Mijn doel is om onze boodschap op een heldere en pakkende manier te communiceren. Met mijn kennis van grafische vormgeving ontwerp ik visuals die niet alleen mooi zijn, maar ook effectief in het overbrengen van onze missie.

Trots op ons team

Ik ben trots om deel te zijn van het team van Uitvaart-Platform.nl. Samen zetten we ons in om nabestaanden te ondersteunen in een moeilijke periode. Met mijn creativiteit draag ik graag bij aan een waardevolle en betekenisvolle invulling van Uitvaart-Platform.nl

Met warme groet,

Khae

Aisha

  • CEO


Welkom bij Uitvaart-Platform.nl, waar onze CEO Aisha de teugels stevig in handen heeft... of moet ik zeggen, de riem? 🐾

Aisha, de spil van ons team, is niet zomaar een CEO - ze is een dynamische leider met een flinke dosis pit. Ze houdt ons op het rechte pad, of in dit geval, op het juiste spoor, en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt.

Met haar natuurlijk leiderschap en scherpe oog voor detail stuurt Aisha ons team aan. Ze weet precies hoe ze ons moet motiveren en inspireert ons elke dag om ons beste pootje voor te zetten. Het resultaat? Een platform waar we allemaal trots op kunnen zijn!

Maar achter haar schattige blik schuilt ook een hart van goud. Aisha is niet alleen onze lieve baas, maar ook onze trouwe vriendin. Ze zorgt ervoor dat er altijd tijd is voor een knuffel en een ontspannend momentje, en staat klaar om te helpen waar nodig.

Met haar unieke stijl en onverschrokkenheid is Aisha een CEO zoals geen ander. Ze is zichzelf, door en door, en dat maakt haar zo speciaal. 

Met een pootafdruk vol warmte,


Aisha

Neem contact op

Heb je een vraag, wil je een offerte aanvragen, een afspraak maken of gebruikmaken van onze diensten? Neem snel en eenvoudig contact met ons op via ons formulier.