Bloemen Rotterdam voor een waardevol afscheid

Gesponsord bericht

Bloemen Rotterdam voor een waardevol afscheid met een passend rouwarrangement. Elvira Hoogerwerf is de 3e generatie bloemisten van Hoogerwerf een begrip in Rotterdam. De familie werkt al sinds 1934 in de bloemenbranche en zij zijn hier heel trots op, door de jaren heen hebben zij grote sprongen gemaakt naar de toekomst, en blijven zij vooruitkijken naar de nieuwste trends op het gebied van onder andere rouwbloemwerk.

Een persoonlijk afscheid is het begin van een mooie herinnering. Afscheid nemen. Wat de omstandigheden ook zijn, het is zwaar en vaak niet te bevatten. Hoe zegt u iemand voorgoed gedag, terwijl u dat helemaal niet wilt? Bloemen Rotterdam begrijpt wat zo’n moment betekent en helpt graag om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat écht bij iemand past.

U kunt bestellen via hun webshop maar u bent ook welkom in het mooie Rotterdam om langs te komen voor het samenstellen van het rouwwerk. Bloemen Rotterdam heeft hiervoor een speciaal rouwboek: ‘Zoals je was’. Dit boek laat op ingetogen wijze de mooie mogelijkheden zien op het gebied van rouwbloemwerk. Er wordt graag meegedacht over de keuze voor de soorten bloemen, de kleuren en de stijl, die vertellen hoe iemand was. U zult merken dat zo’n persoonlijk afscheid in deze moeilijke tijd vaak toch voor een lichtpuntje kan zorgen. Zonder woorden héél veel zeggen. En zo zorgen voor een afscheid dat iemand verdient.

Wil u meer informatie over Bloemen Rotterdam neem dan een kijkje op hun pagina in onze bedrijvengids.

 

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis bloemen crematie overlijden uitvaart uitvaartceremonie