BU | Brancheblad Uitvaartzorg óók te vinden op Uitvaart-Platform.nl !

Gesponsord bericht

BU | Brancheblad Uitvaartzorg óók te vinden op Uitvaart-Platform.nl ! Brancheblad Uitvaartzorg, hét onafhankelijke vakblad voor uitvaartprofessionals, ondernemers en bestuurders in de uitvaartbranche. BU is een uitgave van Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU).

Trots zijn wij dat ook zij een plekje hebben in onze bedrijvengids. Het Brancheblad Uitvaartzorg verschijnt als papieren editie en is 24/7 te lezen op www.branchebladuitvaartzorg.nl.

Online treft u vakinhoudelijke artikelen, blogs, overzichtelijke dossiers en een kiosk met alle uitgaven.

BGNU-leden krijgen een gratis abonnement en kunnen gebruik maken van de aantrekkelijke kortingsregeling voor extra abonnementen voor medewerkers.

Brancheblad Uitvaartzorg wordt gemaakt door een onafhankelijke redactie. De redactiecommissie, samengesteld uit uitvaartverzorgers uit het hele land, van kleine- middelgrote en grote bedrijven, fungeert als denktank en klankbord.

Wilt u meer informatie over het blad of bent u geïnteresseerd in een abonnement op Brancheblad Uitvaartzorg? Bekijk hun pagina in onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: abonnement BGNU brancheblad uitvaartzorg BU