Duidelijk Geregeld

Gesponsord bericht

Duidelijk Geregeld. Hoelang ligt je testament al ergens achter in de kast, onder in een la of staat digitaal opgeslagen? Heb je in al die jaren je testament nog weleens goed doorgenomen? Het is zeker aan te bevelen om het testament nog eens goed te laten beoordelen, zeker wanneer het bijvoorbeeld een testament is van voor 2003, waarna namelijk wetswijziging heeft plaatsgevonden. Maar ook de testamenten na 2003 zijn het beoordelen waard, want hoeveel situaties zijn er anders, dan op het moment dat je het testament opmaakte?

Oplossingen

Duidelijk Geregeld heeft hiervoor de oplossing, omdat we jouw situatie begrijpen. Onze mogelijkheden?

  1. We nemen je huidige testament door en bespreken deze graag met jou. Op basis van ons gesprek en je wensen kunnen we eenvoudig bepalen of aanpassingen noodzakelijk zijn.
  2. Vanuit ons abonnement brengen wij jaarlijks nog even het bestaan van het testament onder je aandacht en sturen we de wettelijke wijzigingen en algemene informatie door in een nieuwsbrief. Je ontvangt hierbij ook nog een samenvatting van het testament.
  3. Wellicht is er recent iets in jouw persoonlijke situatie gewijzigd, waarbij je vragen hebt of aanpassingen noodzakelijk zijn. Het stellen van vragen, zit gewoon opgenomen in ons abonnement, Duidelijk Geregeld toch?
  4. Naast een testament bestaat er ook nog een levenstestament. En wat dat inhoudt, ook dat leggen we je graag uit.

De wereld van levenstestamenten, testamenten en nalatenschappen is wettelijk gezien best ingewikkelde materie, maar wij weten dit op eenvoudige wijze over te brengen. Wil je meer weten, of heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij leggen jouw wensen op de juiste wijze vast.

 

Ten laatste

Wanneer je nog niets hebt vastgelegd, dan is bovenstaande niet van toepassing………denk je! Onze werkwijze is hierin als volgt: wij kijken of er een samenlevingscontract is, zijn er huwelijkse voorwaarden, zijn er beperkte huwelijkse voorwaarden, bent u getrouwd in gemeenschap van goederen, bent u geregistreerd partner of bent u alleenstaand. Wat is uw huidige levenssituatie, en wat zijn jouw wensen. Dat kan tot een advies leiden. Best lastig toch? Hierbij kunnen wij u helpen. Maak een afspraak, Duidelijk Geregeld!

 

Wil je meer informatie over Duidelijk Geregeld, bezoek dan onze bedrijvengids, je vind hier ook de contactgegevens.

 

Wil je meer informatie over Duidelijk Geregeld, bezoek dan onze bedrijvengids, je vind hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Artikelen Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid condoleance Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist nabestaanden nalatenschap nazorg notaris overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking testament uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn