Een Stijlvolle Uitvaart – traditioneel vervoer met paard en koets of wagen

Gesponsord bericht

Een Stijlvolle Uitvaart – traditioneel vervoer met paard en koets of wagen. Een Stijlvolle Uitvaart biedt rouwkoetsen en andere rijtuigen aan als rouwvervoer. Steeds vaker wordt er bij uitvaarten weer gebruik gemaakt van traditioneel vervoer met paard en koets of wagen.

Een Stijlvolle Uitvaart (familie Hoekstra) kan u hiermee van dienst zijn. Dit keer lichten we de volgkoets paardentram uit.

De paardentram kan worden ingezet als volgvervoer. Hij rijdt dan achter de rouwkoets of rouwauto aan. De paardentram biedt plek aan 24 mensen. (inclusief de plaatsen voor uitvaartbegeleiding) De paardentram is voorzien van rolstoelvoorziening en een lage instap. De koets is open maar mocht het koud worden of gaan regenen dan kunnen aan de zijkanten, de gordijnen, voorzien van doorzichtig zeildoek, naar beneden waardoor u beschut uw tocht kunt voortzetten.

De kosten voor de inzet van de paardentram als volgrijtuig worden op maat berekend en op aanvraag verstrekt. Dit heeft te maken met het feit, dat iedere opdracht weer anders is wat betreft uitvoering, locatie, tijdsbestek, etc. Een stijlvolle Uitvaart is gevestigd in het hart van Friesland maar zij kunnen u van dienst zijn door heel Nederland.

Wilt u ook andere rijtuigen zien van een Stijlvolle Uitvaart, neemt u dan eens een kijkje in onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis crematie overlijden paardentram rouwkoets rouwvervoer uitvaart