Groene uitvaartlocatie De Toltuin

Gesponsord bericht 

Groene uitvaartlocatie De Toltuin, een prachtige groene plek voor een uitvaart of condoleance in het Achterhoekse landschap. Samenzijn kan in de buitenlucht maar ook heeft de Toltuin twee binnen locaties beschikbaar. De natuur loopt als een ‘groene’ draad door de twee ruimtes die zij te bieden hebben. De omgeving en rustgevende sfeer van De Toltuin geven u de ruimte voor een persoonlijk afscheid samen met uw dierbaren.

Groene uitvaartlocatie

Deze unieke locatie is er voor iedereen die een uitvaart en/of condoleance willen verzorgen in de natuur. Geen strakke ruimtes met hightech faciliteiten, maar serene rust, ruimte en privacy met veel groen.

De ruimtes

Het Bomendak voor een groot gezelschap. Deze open ruimte met een dak van bladeren is hét voorbeeld van een ruimte voor een afscheid op een bijzondere manier. Geen zorgen bij slecht weer: deze ruimte is zo ontworpen dat het beschutting geeft bij alle weersomstandigheden. Daarnaast beschikt De Toltuin over de Camp-inn ruimte. Een prachtig groen dak en uitzicht op de weidse omgeving. De Camp-inn is een ruimte voor een kleiner gezelschap.

Ligging en Bereikbaarheid

De Toltuin is gelegen in Beltrum, midden in de groene Achterhoek. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

 

Wilt u meer weten over onze groene uitvaart locatie De Toltuin, bezoek onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid ceremonie condoleren overlijden rituelen rouwen uitvaart uitvaartceremonie unieke uitvaart locatie