Nunazorg – Verzekerd van goede nazorg

Gesponsord bericht

Nunazorg – Verzekerd van goede nazorg. Nunazorg is een landelijke coöperatie die zorg verleent na een verlies, in opdracht van uitvaartondernemers, werkgevers, scholen en gemeenten. Mensen met een verlieservaring benaderen we met het doel te onderzoeken of en zo ja welke hulp gewenst is.

Nunazorg biedt onafhankelijke (na)zorg op maat. Het betreft korte of langer durende begeleiding waarbij de persoonlijke en unieke hulpvraag het startpunt vormt. We mobiliseren en verbinden mensen waar gewenst. We gaan hierbij uit van de kracht van de persoon zelf en zoeken hulp in zijn of haar directe omgeving. Doordat wij mensen snel na een verlies benaderen, signaleren wij vroeg of er sprake is van bijvoorbeeld een dreigend sociaal isolement of psychische problematiek. Hierdoor heeft onze nazorg ook een preventief karakter.

“Met een samenwerking met Nunazorg bent u verzekerd van goede nazorg en begeleiding van de nabestaande(n), u krijgt feedback op de uitvaart zodat u de dienstverlening continu kunt verbeteren en het levert mond tot mond reclame op voor uw organisatie. Het merendeel van de nabestaanden reageert positief op de dienst van Nunazorg en ervaart de dienst als heel waardevol”.

Wij vormen een betrouwbare, bevlogen en maatschappelijk betrokken coöperatie. De nazorgverleners van Nunazorg hebben veelal zelf ervaring met verlies en hebben hart voor de mensen die zij begeleiden. Wij geloven dat voor ieder mens die met rouw leeft het op enig moment helpend is om hierin gezien te worden en nabijheid te ervaren. Ieder mens heeft de kracht in zich om te rouwen; het proces kan echter zo hevig zijn dat het alles overheerst.

Onze kennis en betrokkenheid leidt ertoe dat Nunazorg een unieke positie inneemt en gevonden wordt door opdrachtgevers die graag met ons samenwerken.

Wilt u meer informatie over Nunazorg, bezoek onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: nazorg overlijden rouwcoach rouwen verlies verliescoach