Passie voor de laatste zorg

Gesponsord bericht

Passie voor de laatste zorg. Twee jaar geleden, in een tijd waarin we allemaal in de greep waren van een toen nog onbekend virus, startte Arjan van der Padt zijn eigen verzorgingsbedrijf. Eindelijk zijn passie en hart volgen en werken op “zijn manier”.  De laatste verzorging en alle dienstverlening aanbieden en samenwerken met collega’s die als uitvaartondernemer dezelfde passie delen en voelen. Arjan van Arjan van der Padt overledenenverzorging deelt met ons zijn verhaal.

Al snel na de start bleek dat er in onze regio weinig locaties waren waar we terecht konden voor de laatste verzorging. Het feit dat veel crematoria, begraafplaatsen en andere locaties, door ruimtegebrek en allerlei logistieke en praktische problemen, geen geschikte verzorgingsruimte beschikbaar hadden of konden bieden, maakte al snel dat wij behoefte kregen aan een eigen plek.

In Hendrik-Ido-Ambacht was en is het aanbod, op het gebied van bedrijfsruimten, klein, ongeschikt of onbetaalbaar.
Via mijn netwerk kwam ik in contact met een Ridderkerkse ondernemer die zijn eigen bedrijfspand wel wilde verhuren. Bij de eerste kennismaking, kop koffie en bezichtiging was ik al meteen enthousiast.
Een pand met mogelijkheden wat ik in gedachte al voor mij zag. Een pand waar functionaliteit, sfeer en warmte samenkomen.
Een depot voor uitvaartkisten en ruimte om een fijne en prettig werkbare verzorgingsruimte te creëren.
Daarnaast een plek voor een centrale koeling, alle materialen en een stukje loods voor de rouwauto.
Zelfs bleef er nog ruimte over om een fijne en intieme zithoek te maken en in de hal een extra zitje.
Na een flinke verbouwing kon er ingericht worden. Uiteindelijk mocht het eindresultaat er zijn!
Een multifunctioneel pand, praktisch en mooi ingericht. Dit allemaal op een goed bereikbare en keurige locatie.
De combinatie van de juiste indeling, de warme en huiselijke inrichting, maken het een prettige werkplek waar passie en professionele dienstverlening samenkomen.

 

Wil je meer informatie over Arjan van der Padt overledenenverzorging en zijn passie voor de laatste zorg, bezoek dan onze bedrijvengids, je vind hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Artikelen Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid condoleance Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. uitvaartzorg urn