Still in your Eyes

Gesponsord bericht

Still in your Eyes, het fotoboek van Marcel Kolenbrander. Hij is afscheidsfotograaf met hart en ziel, “vastleggen om los te laten”. Sinds 2017 heeft Marcel zich, naast uitvaartfotografie, ook gespecialiseerd in het fotograferen van het afscheid van baby’s en jonge kinderen. Mede door zijn ervaring als fotograaf in ziekenhuizen van kinderen die niet levensvatbaar ter wereld komen. 

Still In Your Eyes

Met het fotoboek Still In Your Eyes maakt fotograaf Marcel Kolenbrander de liefde van mensen voor hun stilgeboren of jong overleden kindje zichtbaar. Het fotoboek bevat foto’s van familieleden die denken aan hun overleden kindje(s). Trots, verdrietig, rouwend en vooral liefdevol… Daarnaast vertellen de ouders en familieleden ook hun persoonlijke verhaal in dit boek. Naast een bijzonder tastbare herinnering voor de ouders zelf is dit boek ook een vorm van steun, herkenning en erkenning voor ouders die zelf te maken hebben met dit zelfde verlies.

MET MIJN OGEN

Met mijn ogen bewonderde ik jou
ieder detail van jouw bestaan
je handjes, je voetjes, je mondje en oortjes
me afvragend hoe ik zonder jou door moest gaan
met mijn ogen liet ik tranen van trots en verdriet
toen er afscheid van jou werd genomen
en ik me besefte dat de keer dat ik jou weer zou zien
het enkel en alleen zal zijn in mijn dromen
nu leef jij voort in mijn herinneringen
alles van jou zo zorgvuldig opgeslagen
mijn liefde voor jou, hoe mooi jij was
alles van jou wat mijn hart voelde en mijn ogen zagen

Uit: Still In Your Eyes

Gedicht door: Bundeltje Gemis

Indien u het fotoboek wilt bestellen gebruik dan deze kortingscode; uitvaart-platform, u betaalt dan geen verzendkosten.
Wilt u meer informatie over Marcel, bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid herinneringsfotografie overlijden still in your eyes troostboek Uitvaartfotograaf uitvaartfotografie