‘t Herinneringen Atelier ♥ de kunst van het helpen herinneren

Gesponsord bericht

‘t Herinneringen Atelier ♥ de kunst van het helpen herinneren. ❝ Een rouwkaart kan zoveel meer zijn dan enkel een mededeling. Het is een onderdeel van een persoonlijk afscheid. ❞

Een digitale rouwkaart is een prachtige manier om familie en vrienden op de hoogte te brengen van het overlijden van jouw dierbare. Bovendien is het naast het informeren, een blijvende herinnering en een mooi aandenken van uw dierbare.

Wat is een digitale rouwkaart? 

De digitale rouwkaart is een korte video van ongeveer 40 seconden en bevat, naast gepaste muziek en een aantal foto’s van de overledene, ook informatie zoals de datum, tijd en plaats van de uitvaart en eventueel andere belangrijke informatie.

digitale rouwkaart Peter - t Herinneringen Atelier

Snel, eenvoudig te delen en duurzaam

De snelheid is het belangrijkste voordeel van een digitale rouwkaart. Een grote groep betrokkenen kan tegelijkertijd in kennis worden gesteld. Wie voor een duurzame uitvaart kiest, kiest voor een digitale rouwkaart. Er komt geen papier, inkt of brandstof bij aan te pas om de rouwkaart te versturen. Het formaat van de kaart blijft klein waardoor deze via WhatsApp te versturen is.

 

Verschillende mogelijkheden

Er wordt rekening gehouden met de opmaak, een mooi gedichtje of een bijzonder symbool. Eigenlijk is alles bespreekbaar. Elke rouwkaart kan gemakkelijk worden aangepast naar persoonlijke wensen.

 

Voor de uitvaartondernemers

Ik kan een voorblad op maat maken waar het logo van de uitvaartondernemer op staat.

 

Spoedbasis

Ik werk op spoedbasis en probeer zo snel mogelijk de digitale rouwkaart aan te leveren.

 

Een digitale dankbetuiging

Een digitale dankbetuigenis is een verlengde van een digitale rouwkaart. De dankbetuiging kan ik gemakkelijk aanpassen naar uw persoonlijke wensen. Zo maakt u van een dankbetuiging een dierbare herinnering.

digitale dankbetuiging Peter - 't Herinneringen Atelier

Een herinneringsfilm (eventueel voor tijdens de uitvaart)

Een herinneringsfilm biedt een stijlvolle en mooie manier om het levensverhaal van een dierbare te tonen, bijvoorbeeld tijdens een afscheidsdienst of uitvaartplechtigheid. Neem alle aanwezigen mee door het leven van uw dierbare aan de hand van een waardevolle video. Hierdoor is uw dierbare voor even, weer heel dichtbij.

Herinneringsfilm Margreet

 

Wilt u uw foto’s en filmpjes door mij laten omzetten in een waardevolle herinnering, neem dan gerust contact met mij op. Ik ga met alle liefde voor u aan de slag! ♥

Liefs Pammy

Meer informatie over ‘t Herinneringen Atelier – Digitale Rouwkaart vindt u in onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid dankbetuiging digitale dankbetuiging digitale rouwkaart herinneringsfilm overlijden verlies