Forever Flowers Boutique

Forever Flowers Boutique

Forever Flowers Boutique

Een eeuwige herinnering aan een bijzondere gebeurtenis. Onze bloemcreaties maken wij geheel met de hand van satijnen linten. Hierdoor heeft u het meest persoonlijke boeket wat zonder verdere nabehandeling voor eeuwig zal blijven bestaan. Wilt u tere tinten of felle kleuren, een rustig of juist een druk bezet boeket, de mogelijkheden zijn eindeloos bij Forever Flowers Boutique. Uw persoonlijke wens is een uitdaging voor ons en we zullen er vol passie & liefde aan werken. Neem een kijkje in onze voorbeeldcollectie en laat je inspireren.

Wie Zijn Wij?

Miranda & Debbie zijn twee creatieve zielen die jarenlang onafhankelijk van elkaar bezig zijn geweest met diverse creatieve hobby's. Onze passie voor creativiteit bleef echter voornamelijk beperkt tot onze eigen persoonlijke sfeer. Beiden koesterden we al geruime tijd de droom om ooit van onze hobby ons beroep te maken, zodat we onze creativiteit met de hele wereld kunnen delen en hoogwaardige producten kunnen aanbieden.

Onze levenspaden kruisten elkaar en na zorgvuldige overweging en veel brainstormen begonnen we aan ons meest ambitieuze project ooit. Met liefde, positiviteit en opwinding hebben we maandenlang gewerkt aan het creëren van een prachtige collectie. Dit project heeft ons bloed, zweet en tranen gekost, maar we zijn ongelooflijk enthousiast over het uiteindelijke resultaat.

Met trots presenteren wij u Forever Flowers Boutique, die in januari 2023 tot leven is gekomen. Wij creëren met de hand bloemen van satijnen lint en transformeren deze tot prachtige kunstwerken. Onze bruids- en rouwcreaties zullen zonder verdere behandeling voor altijd blijven bestaan als een blijvende herinnering aan speciale gebeurtenissen.

Met de hand gemaakt

Al onze creaties zijn geheel met de hand gemaakt.

Persoonlijk

U kunt geheel uw eigen stijl, kleur en accessoires samenstellen, zo heeft u een geheel persoonlijke handgemaakte creatie.

Geen nabehandeling

U kunt onze creaties zonder verdere nabehandeling gelijk in een vitrinekast zetten, op het dressoir, ophangen of onder een stolp.

Groot assortiment

Satijnen lint is verkrijgbaar in vele kleuren waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. 

Wenst u extra informatie? Aarzel niet om onze website te bezoeken of vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Sfeer & Inspiratie

WhatsApp-Image-2023-10-04-at-13.08.14-1.jpeg
WhatsApp-Image-2023-10-04-at-13.08.14-6.jpeg
WhatsApp-Image-2023-10-04-at-13.08.14-5.jpeg
WhatsApp-Image-2023-10-04-at-13.08.14-4.jpeg
WhatsApp-Image-2023-10-04-at-13.08.14-3.jpeg
WhatsApp-Image-2023-10-04-at-13.08.14-2.jpeg

Reviews

Deel jouw ervaringen met Forever Flowers Boutique

Log in en schrijf een review
Inloggen

Beknopte informatie

Forever Flowers Boutique
Forever Flowers Boutique
0 reviews
Volg deze onderneming:

Delen

Contactpersoon

Neem contact op

Heb je een vraag, wil je een offerte aanvragen, een afspraak maken of gebruikmaken van onze diensten? Neem snel en eenvoudig contact met ons op via ons formulier.

Reviews

Deel jouw ervaringen met Forever Flowers Boutique

Log in en schrijf een review
Inloggen
Inspiratie

Relevante artikelen

Bekijk alle artikelen