Audias de antwoordservice voor de uitvaartbranche

Audias is een gespecialiseerd onderdeel van Antwoordservice Nijmegen BV met 24/7 bereikbaarheidsoplossingen voor ZZP en MKB in de uitvaartbranche. Een mooi verhaal wat wij graag met u delen. Een verhaal over passie voor de uitvaartbranche en de behoefte aan persoonlijk contact.

“Je bent hartstikke gek, dit is gewoon een manier van rouwverwerking en dat wordt toch nooit wat!”

Dit kreeg ik, Carmen – eigenaresse van Antwoordservice Nijmegen – te horen toen ik een klein jaar na het overlijden van mijn zoon de kans kreeg om het bedrijf waar ik toen al 8 jaar werkte, over te nemen. Tevens het moment dat ik besloot om meer te gaan doen voor de uitvaartbranche. Uitvaartverzorgers waren altijd al goed vertegenwoordigd bij de antwoordservice. Ik wist echter dat ik het nóg beter kon doen, nu ik het zelf mocht bepalen. Zo vraagt de uitvaartbranche als geen enkele andere branche om persoonlijk contact.

Dus Antwoordservice Nijmegen kreeg een nieuwe tak: Audias. Naar mijn mening ontbrak het aan een antwoordservice met een persoonlijke noot; met aandacht voor de nabestaanden, maar óók met aandacht voor de uitvaartverzorgers en hún behoefte. Het één is onlosmakelijk met het ander verbonden. Met het in het leven roepen van een klein 24-uur abonnement werd de antwoordservice ook voor kleine uitvaartondernemingen toegankelijker. Het draait tenslotte niet om de hoeveelheid aan telefoontjes, maar om de kwaliteit van het beantwoorden van dat ene telefoontje.

Ondanks alle kritiek heb ik doorgepakt. Ik geloofde er volledig in. Inmiddels zijn we 5 jaar verder en Audias floreert! Ik ben trots op mezelf én onze twee medewerksters; Jacky en Daphne, die mijn visie geadopteerd hebben tot hun eigen visie. Uiteraard zijn wij nog steeds een allround antwoordservice, voor bedrijven in alle soorten en maten, dit zou ik ook niet anders willen. De afwisseling houdt onze geest scherp, ons brein fris en onze voeten stevig op de grond.

Met Antwoordservice Nijmegen en Audias is uw bereikbaarheid altijd goed geregeld. Of u nu uw telefoon continue wilt doorschakelen of voor een enkel uurtje. Alles is mogelijk. Wij zijn zo flexibel als u nodig heeft. 24 uur per dag en 7 dagen in de week zijn we er voor u.

Waar u tijd te kort komt, nemen wij het voor u op.

Wilt u meer informatie over Audias bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

 

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: antwoordservice bereikbaarheidsdienst overlijden uitvaartverzorgers