Danna Fotograaf

Danna Fotograaf, een afscheid gaat altijd gepaard met verdriet, maar staat ook symbool voor liefde en troost. Ook deze dag, die jullie met veel zorg hebben ingevuld, verdient een herinnering. Door mij discreet op te stellen kan ik voor jullie de belangrijke momenten vangen en jullie deze zorg uit handen nemen.

Omdat het helaas nog niet vanzelfsprekend is dat er gefotografeerd wordt tijdens een uitvaart deel ik graag wat recensies die ik heb gekregen met u.

“We wilden een warm en liefdevol afscheid voor mijn man maken. Danna heeft de dag van het afscheid op een mooie manier vastgelegd. We hebben haar aanwezigheid amper gemerkt en toch heeft zij de momenten op een warme manier vast weten te leggen. Het fotoalbum van het afscheid is zo een waardevol en dierbaar document geworden, waarin onze liefde voor elkaar zichtbaar wordt.”

“Danna heeft de foto’s gemaakt tijdens de herinneringsviering van onze zoon. Er was meteen een klik en ze verstaat haar vak. De momenten zijn echt puur omdat je haar niet hoort of ziet. Ze heeft echt prachtige foto’s gemaakt en de slide-show hebben we met iedereen terug gekeken op de verjaardag van onze zoon. Iedereen was het er over eens dat de foto’s stuk voor stuk prachtige plaatsjes vol liefde zijn waar die dag ook mee gevuld was. Ik zou haar aan iedereen aan willen bevelen, dikke pluim!”

Wilt u meer informatie over Danna Fotograaf, bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis ceremonie crematie herinneringsfotografie nabestaanden overlijden rouwen Uitvaartfotograaf uitvaartfotografie