Een troostende herinnering

Gesponsord bericht

Een troostende herinnering. Verlies kan zorgen voor veel verdriet. We leven vandaag en denken vaak niet na over een mogelijk verlies. Maar wat als je dat wel zou doen? Zou het dan niet mooi zijn dat je voor altijd iets tastbaars hebt staan? Jennifer Heinze van Memory Bodycasting vereeuwigd herinneringen in een beeld.

Hoe gaaf is het als je iemand nog zou kunnen aanraken? Dat het lijkt alsof je dierbare voor altijd dichtbij is?

Natuurlijk is het allermooist om bij leven een afdruk te maken samen met je dierbare. Maar ook vlak voor of na het overlijden is handencasting in veel gevallen mogelijk. Samen of alleen… maar tastbaar voor altijd.

Een casting met overledenen is een proces, je bent bezig met rouwen, met afscheid nemen, met een andere manier zoeken om verder te leven zonder de fysieke aanwezigheid van je dierbare. Misschien wel het loslaten uit liefde.

Een handenbeeld roept emoties op, mooie herinneringen, een lach op je gezicht, een traan van verdriet, misschien wel even boosheid van het moeten missen. Maar de weg naar het eindresultaat is bijzonder. Iedere stap nemen we samen om zo steeds dichterbij te komen.
Tot het moment dat je dierbare weer een beetje ‘thuis’ mag zijn. Dat hij/zij het verdient om over te blijven praten en dat het beeld je troost mag bieden en je emoties laat zijn.

Op mijn website vertel ik uitvoerig over de stappen die we samen nemen, neem gerust een kijkje. Op mijn Facebook en instagrampagina zijn vele voorbeelden terug te vinden. Wellicht inspireert het jou.

Voor contactgegevens van Memorybodycasting, bezoek onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid handenbeeld herinneringsbeeld Herinneringsproducten nabestaanden overlijden verlies