Hans Wachtmeester Uitvaartverzorging

Gesponsord bericht

Hans Wachtmeester Uitvaartverzorging, een zeer betrokken uitvaartonderneming die goed kan schakelen naar de wensen en manier van omgang van de nabestaanden. Hierdoor drukken zij  nergens een eigen stempel op, maar ondersteunen zij waar nodig zodat de uitvaart helemaal naar eigen wens wordt ingevuld. Onderstaand vertelt Hans meer over zichzelf.

Samen met u wil ik werken aan een persoonlijk afscheid. Dat wil zeggen: een afscheid zoals dat bij u en bij de overledene past. Aan het eind van de dag moet u kunnen zeggen: zó was het goed! Voor een uitvaart sluit ik graag aan bij uw wensen. Het is voor mij niet belangrijk wat uw achtergrond of geloof/levensbeschouwing is, bij een uitvaart gaat het immers om een afscheid dat bij ú past.

Een afscheid is voor iedereen ingrijpend en emotioneel. Het is fijn als er dan iemand is die de zorg voor de uitvaart uit handen kan nemen. Voor zover u die zorg uit handen wilt geven tenminste, want wat u zelf wilt doen, doet u zelf.

Ruim 28 jaar heb ik ervaring in het begeleiden van uitvaarten en persoonlijke (geestelijke) begeleiding. Die ervaring komt goed van pas als uitvaartverzorger. Het jaar 2012 heb ik gebruikt om mijn eigen onderneming in de uitvaartverzorging voor te bereiden en sinds november van dat jaar was ik er klaar voor. In de afgelopen jaren heb ik vele uitvaarten mogen begeleiden. Alles wat komt kijken bij een uitvaart moet goed georganiseerd worden. Dat doe ik graag voor u en als het enigszins kan samen met u.

Behalve dat alles goed geregeld moet zijn, heeft de inhoud van de afscheidsbijeenkomst mijn bijzondere aandacht. Wat wordt er gezegd, en door wie? Naar welke muziek wordt geluisterd? De overledene is van veel betekenis geweest voor u en voor de mensen om haar of hem heen, dat verhaal mag verteld worden. Lukt het u om dit verhaal zelf te vertellen? Dat zou fijn zijn. Maar wanneer u dat niet lukt kan ik het voor u doen of iemand anders voor u inschakelen.

 

Wilt u meer informatie over Hans Wachtmeester Uitvaartverzorging, bezoek dan onze bedrijvengids, hier vindt u ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begeleider bij afscheid en verlies begrafenis condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering uitvaartceremonie Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek uitvaartonderneming Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn