Rouwkoets de Droomkoets

Gesponsord bericht

Rouwkoets de Droomkoets. Met onze Sprookjeskoetsen hebben wij al vele mooie gebeurtenissen mogen begeleiden. En hebben wij de eer gehad om van die speciale aangelegenheden deel uit te mogen maken. Over het algemeen waren dit allemaal feestelijke ervaringen. Maar soms maken wij ook deel uit van de minder fijne gebeurtenissen in het leven.

Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met het overlijden van een dierbare. Een ingrijpende gebeurtenis die een rollercoaster aan emoties met zich meebrengt. Wij zijn van mening dat het afscheid van een geliefde ook op een gepaste en bijzondere wijze moet kunnen plaatsvinden.

Droomkoets

Omdat de Sprookjeskoets op zulke momenten wellicht niet de juiste koets is, hebben wij de afgelopen jaren gewerkt aan het ontwikkelen van ‘De Droomkoets’; een sprookjesachtige rouwkoets, uniek in heel Europa.

De Droomkoets | Uitvaart-Platform.nl
Met De Droomkoets kunnen wij het vervoer op de dag van de uitvaart voor u verzorgen. Door de betoverende werking van de feeërieke witte pony’s die de koets trekken, wordt uw dierbare met De Droomkoets op een waardige maar toch bijzondere wijze naar de laatste rustplaats vervoerd.

De koets,  getrokken door 2 of 4 pony’s, inzetbaar bij iedere uitvaart, door heel Nederland. Wij werken met prachtige feeërieke witte pony’s dit heeft op kinderen een bijzondere aantrekkingskracht. En heeft een positieve uitwerking op de uitvaart voor zowel broertjes zusjes of andere betrokken kinderen denk hier aan de klas, sportclub  of verdere familie. Dit omdat het zoals wij ook al ervaren hebben op andere gebeurtenissen, voor kinderen fijn is de dieren recht in de ogen aan te kijken.

Ook door de verhoudingen van de Droomkoets en de pony’s zal de kist met de overledene niet wegvallen in de grote rouwkoetsen die door paarden getrokken worden. Naast onze bijzondere rouwkoets ‘de Droomkoets’ kunnen wij  ook in de zelfde feeërieke stijl volgkoetsen leveren om het voor familie(broertjes of zusjes) mooi te kunnen aansluiten bij de rouwkoets.

Wilt u meer informatie over De Droomkoets, bezoek dan onze bedrijvengids.

 

 

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis crematie droomkoets nabestaanden overlijden rouwkoets rouwvervoer sprookjeskoets uitvaartceremonie