Uitvaartbus Nederland

Uitvaartbus Nederland heeft naast de uitvaartbus ook diverse volgvoertuigen. Soms zijn er meer dierbaren die graag samen nog een keer op weg willen. Of zijn er dierbaren die liever niet samen met de overledene in een voertuig willen. Dan bieden wij onze volgvoertuigen aan.

 

Mercedes Sprinter 16 tot 23-persoons volgbussen

Onze luxe Mercedes Sprinter bussen bieden plaats aan 16 tot 23 personen. De 3 zwarte luxe Mercedes Sprinter volgbussen beschikken allemaal over een radio met bluetooth, zo is het mogelijk om uw eigen muziek te streamen. Door de lage instap zijn deze Mercedes Sprinters voor iedereen toegankelijk. De bus is voorzien van privacy glas, lederen bekleding en airco. Door de ruime achterbak kan een rollator of opvouwbare rolstoel mee. Ook een kinderstoel kan in deze Sprinter met gemak geplaatst worden.

 

Mercedes V klasse 7-persoons volgbus

Deze zwarte V Klasse biedt plaats aan 7 personen. Door middel van de radio met bluetooth is het mogelijk om uw eigen muziek te streamen.  Door de lage instap is deze Mercedes V Klasse voor iedereen toegankelijk. De bus is voorzien van privacy glas, lederen bekleding en airco. Door de ruime achterbak kan een rollator of opvouwbare rolstoel mee. Ook een kinderstoel kan in deze V Klasse met gemak geplaatst worden.

Mercedes S Klasse 3-persoons volgauto

Deze zwarte S Klasse biedt plaats aan 3 personen. Door middel van de radio met bluetooth en DVD is het mogelijk om uw eigen muziek of film te streamen.  Door de lage instap is deze Mercedes S Klasse voor iedereen toegankelijk. De bus is voorzien van privacy glas, lederen bekleding met ligstand en airco. Door de ruime achterbak kan een rollator mee. Ook een kinderstoel kan in deze S Klasse met gemak geplaatst worden.

Wilt u meer weten over Uitvaartbus Nederland. Bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis ceremonie Mercedes S klasse mercedes sprinter Mercedes V klasse overlijden rouwvervoer volgbussen