Unieke uitvaartlocaties, van stamkroeg tot eigen tuin

De meest gebruikelijke uitvaartlocaties zijn de aula’s van een begraafplaats, crematoria, uitvaartcentrum of in een kerk. Unieke uitvaartlocaties, van stamkroeg tot eigen tuin, tegenwoordig wordt het meer en meer persoonlijk.  U kunt de locaties helemaal naar eigen wens laten inrichten en u heeft daar verschillende mogelijkheden in.

 

Om een uitvaart nog persoonlijker te maken zijn er ook bijzondere locaties waar u het afscheid kunt houden. Denkt u eens aan de stamkroeg of café waar de overledene graag kwam. Of een afscheid in de natuur, bos, strand of eigen tuin.  Dit zijn in eerste instantie niet de locaties waar u meteen aan denkt maar het zijn wel de locaties die heel goed bij de persoonlijkheid van een overledene kunnen passen. Op deze manier maakt u een uitvaart nog meer speciaal.

 

Aan de locatie kunt u ook weer een thema koppelen, neemt u eens een kijkje op onze inspiratie pagina. U zult merken dat de unieke uitvaartlocatie onder andere afhankelijk is van een eventueel thema. Informeel in een stamkroeg of bijvoorbeeld romantisch in eigen tuin of aan zee. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van unieke uitvaartlocaties.

 

Indien u op zoek bent naar unieke locaties voor een uitvaart, kunt u ook een kijkje nemen in onze Bedrijvengids.

Weet u al heel goed hoe uw uitvaartlocatie er uit moet zien, kijk dan eens naar onze Uitvaartkluis, Hierin kunt u uw wensen voor uw uitvaart kenbaar maken aan uw nabestaanden. U kunt ook al uw administratieve en financiële handelingen die gedaan moeten worden na uw overlijden hierin vastleggen zodat u uw nabestaanden heel wat nazorg uit handen neemt.

 

Geplaatst in categorie: Uitvaart Uitvaartceremonie Uitvaartlocaties

Geplaatst in tags: uitvaart uitvaartceremonie