BIO SAC 200

De Hoef https://www.biosac.nl +31 651 328 819

 • Bio Sac 200

  Bio Sac 200 is een techniek om overledenen zo goed mogelijk te conserveren.
 • Bio Sac 200

  De ontwikkeling van geuren tegen te gaan vanaf het moment dat de dood is geconstateerd door de arts
 • Bio Sac 200

  De Bio Sac 200 methode kan ook toegepast worden in de Corona periode.
Beschrijving

DE NIEUWE EN NATUURLIJKE MANIER VAN OPBAREN

Wij zijn een familie gerichte toeleverancier van een duurzaam opbaar product binnen Europa, die nabestaanden de mogelijkheid biedt tot een mooi, warm en geheel natuurlijke manier van opbaren.
Daardoor kunnen zij van het moment van overlijden tot het moment van de uitvaart op liefdevolle manier afscheid nemen, wat bijdraagt aan het rouwproces.

WERKING BIO SAC 200

BIO SAC 200 adsorbeert de door het lichaam van de overledene uitgestoten gassen en vluchtige organische stoffen (VOS) waarin bacteriën die verantwoordelijk zijn voor het ontbindingsproces dat de cellen vernietigt, zich kunnen ontwikkelen. BIO SAC 200 gaat dit tegen.

Actieve koolstof is een verbinding die specifiek geuren en vocht uit het lichaam van de overledene adsorbeert wanneer het lichaam zodanig van vocht is verzadigd dat dit naar buiten treedt. Ook de werking van de geïmpregneerde klei berust op de adsorptie van gassen, geuren en VOS. Door de werking van BIO SAC 200 kan het lichaam van de overledene, afhankelijk van het aantal filters dat bij de toepassing van deze techniek wordt gebruikt, 5 tot 10 dagen lang worden geconserveerd.

 

Meer informatie vindt u op: https://www.biosac.nl

Eigenschappen
 • Biosac

  100% Natuurlijk
 • Biosac

  Ecologisch bewaren
 • Biosac

  Niet invasieve methode
 • Biosac

  Geen nare geuren

Ervaringen met BIO SAC 200

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.