Boomkisten.nl

Egmond aan den hoef https://www.boomkisten.nl 06 23 99 64 64

 • Boomkisten en Baren

  Boomkisten en baren zijn natuurproducten waarbij de boombast en bijzondere houttekening
 • Samen een kist maken

  Maak samen een kist of baar in onze houtwerkplaats
 • Inlands hout

  Hout voor de Boomkisten en baren wordt zorgvuldig geselecteerd uit inlands hout
 • Unieke producten

  Elke kist, baar, urn en elk grafmonument een kunstzinnig geheel
 • Nieuwe bomen planten

  Het Boomkisten-initiatief heeft tot doel dat er in nalatenschap van het leven
 • Duurzaamheid

  Boomkisten een bijdrage aan circulariteit en het effectief verduurzamen van de uitvaartbranche
Beschrijving

Welkom

Op een verstilde plek, midden in de natuurrijke omgeving tussen Bergen en Egmond, bouwde ik een voormalige koestal om tot ambachtelijke houtwerkplaats om er natuurlijke kisten, baren en urnen te kunnen vervaardigen van hout uit de omgeving.

Voor ieder natuurlijk uitvaartproduct dat mijn werkplaats verlaat, planten wij in nalatenschap van het leven nieuwe bomen aan om de positie van de natuur te versterken. U kunt ook zelf een boom aanplanten om hiermee de toekomst te verrijken en herinneringen aan uw dierbare verder te zien groeien.

U bent van harte welkom in mijn werkplaats om kennis te maken met de eerste Boomkistenmaker van Nederland waar u onder persoonlijke begeleiding ook zelf als nabestaanden mee kunt werken aan de vervaardiging van een bijzondere kist, baar of grafmonument om gezamenlijk het proces van verlies en afscheid vorm te geven in hout.

SAMEN MAKEN

De houtwerkplaats biedt ruimte om het afscheidsproces gezamenlijk vorm te geven in hout. Het maken van een Boomkist, -baar of grafmonument is een intense persoonlijke beleving. De houtwerkplaats biedt zowel vertroosting als daadkracht en verbondenheid bij het maakproces dat door Bas vakkundig begeleid wordt. Het kan voor nabestaanden van grote meerwaarde zijn om zelf mee te mogen werken aan een persoonlijke kist of baar, om zo hun dierbare een laatste dienst te bewijzen.

Onze producten

ALLE PRODUCTEN ZIJN AMBACHTELIJK VERVAARDIGD.

Uw wensen kunnen daar te alle tijden in meegenomen worden om tot passend maatwerk te komen. Er is altijd een selectie kisten, baren, urnen en wades aanwezig in de werkplaats waaruit u direct een keuze kunt maken. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en dus zijn de producten ook geschikt voor natuurbegraafplaatsen.

Meer informatie vindt u op: www.boomkisten.nl

Eigenschappen
 • Boomkisten

  Kisten en urnen
 • Telefonisch bereikbaar

  06 23 99 64 64

Ervaringen met Boomkisten.nl

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.