Captured Life

Rotterdam https://capturedlife.nl/afscheid/ 0650625180

  • Oog voor detail

  • Betrokken, persoonlijk en inclusief

  • Integer en onopvallend

  • Herinneringen voor altijd in een prachtig album

Beschrijving

Met liefde leg ik het leven vast

Mijn naam is Michella Kuijkhoven. Als documentair levensfotograaf leg ik het leven vast. Ik ben gespecialiseerd in afscheidsfotografie en maak waardevolle herinneringen tijdens de periode van loslaten, van de uitvaart of bij een moment van herdenking.

Afscheidsfotografie en uitvaartfotografie. Foto’s bij afscheid en overlijden, het zal zeker niet het eerste zijn waar je aan denkt. Maar hoe verdrietig het ook is als iemand komt te overlijden, het is een periode in je leven die ook het herinneren waard is.

Wanneer je weet dat je afscheid moet gaan nemen van een dierbare kies je vaak bewust voor quality time met elkaar. Gesprekken worden waardevoller en intenser of je gaat juist nog allerlei leuke of bijzondere activiteiten ondernemen. Dit zijn momenten die je je later wilt herinneren. Ik bewaar prachtige herinneringen aan de laatste weken met mijn opa, maar ik heb er geen foto’s van en dat vind ik nu echt heel jammer.

De liefde om jullie heen

Ook de uitvaart en de periode rondom een uitvaart zijn het waard om vast te leggen met mooie foto’s. De dag zelf gaat vaak in een roes voorbij en het kan heel helpend zijn om later nog eens terug te kunnen kijken. Om het fotoalbum nog eens in handen te nemen en te bekijken wie er waren en de liefde om jullie heen te zien. Terugdenken aan hoe mooi het afscheid was dat jullie hebben vormgegeven, wat voor prachtige bloemen er waren en hoe de zon precies op de kist scheen. Met foto’s kan je ook het verhaal over hoe jullie gedag zeiden vertellen aan mensen die er helaas niet bij konden zijn of aan kleine kinderen die het zich later misschien niet kunnen herinneren.

 

Mogelijkheden

Er is veel mogelijk bij het vastleggen van jullie afscheid. Misschien wil je het moment van nu vastleggen in een mooie portretsessie van jullie gezin of jullie dagelijks leven bewaren met een Day in the Life. Je kunt ervoor kiezen om alleen de uitvaartdienst vast te leggen of ook (momenten van) de dagen rondom de uitvaart. Denk bijvoorbeeld aan het sluiten van de kist of een condoleance.

Ook naderhand kunnen foto’s nog heel waardevol zijn. Wanneer je de as gaat verstrooien, bij een verjaar- of sterfdag of op een ander moment van herdenking.

Soms kiezen mensen er ook voor om een langduriger samenwerking aan te gaan en het proces van ziekte of afscheid nemen vast te leggen in een documentair traject, waarbij ik meerdere keren foto’s kom nemen.

Dit klinkt misschien allemaal een beetje gek, maar het draait altijd om het maken van mooie en waardevolle herinneringen. Liefdevolle herinneringen. En tastbare herinneringen, want bij elke shoot lever ik een mooi handgemaakt album om voor altijd te bewaren.

Heb je vragen of wil je meer (over mij) weten? Neem gerust contact op! Je mag me altijd bellen, mailen of whatsappen.

Meer lezen kan op: https://capturedlife.nl

“Dat jij er was, was al troost”

Eigenschappen
  • Michella Kuijkhoven

    Neem gerust contact met mij op
  • michella@capturedlife.nl

    06 - 506 251 80

Ervaringen met Captured Life

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.