DB Ontruiming

Purmerend https://www.dbontruiming.nl 06 30 501 837

 • Woningontruiming

  Volledige ontzorging
 • Bedrijfsontruiming

  Professioneel ontruimen
 • Calamiteiten

  24 uurs calamiteiten service!
 • Woningverhuur Verkoopklaar

  Professionele en vakbekwame mensen.
 • Overname Inventaris

  Wij kopen uw inventaris
Beschrijving

Wanneer een woning laten ontruimen?

De reden voor een woningontruiming kan zijn wegens overlijden, scheiding, emigratie of simpelweg een verhuizing. U zit met een boel spullen die u niet meer kwijt kunt of wilt. Het zelf leeg halen zorgt voor regelwerk en het neemt veel tijd in beslag. De reden voor het leeghalen van een woning is meestal niet van vrolijke aard, door het uit te besteden aan DB ontruiming blijft uw emotionele betrokkenheid beperkt.

 

DB Ontruiming helpt zowel particulieren als bedrijven bij woningontruimingen in heel Noord-Holland. Wij komen altijd onze afspraken na en hebben een 100% oplever- en tevredenheidsgarantie. Na goedkeuring van de offerte plannen we direct samen een datum in om het huis te ontruimen. U heeft eerst de mogelijkheid om waardevolle en/of persoonlijke spullen uit te zoeken, vervolgens hoeft u hier niet meer naar om te kijken en leveren wij de woning op naar de wensen van de eigenaar. Uiteraard nemen we na het leegruimen van het huis contact met u op.

Onze diensten:

Woningontruiming

Bedrijfsontruiming

Opruimservice

Schoonmaakservice

Inventaris overname

Opslag

 

Eigenschappen
 • DB ontruiming

  Wij staan graag voor u klaar
 • Voor info en boekingen

  06 30 501 837

Ervaringen met DB Ontruiming

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.