DBVU

Heerhugowaard https://www.dbvu.nl 06 10 468 402

 • DBVU

  Een vereniging waarin iedereen zich thuis voelt, of dat nu de ZZP ‘er is óf een grote onderneming
 • DBVU

  Wij hopen een breed verbond te vormen met een nieuw positief geluid en met écht oog voor nabestaaden
 • DBVU

  DBVU staat voor De Branchevereniging Voor Uitvaartondernemers
 • DBVU

  DBVU een branchevereniging voor en van alle uitvaartondernemers van Nederland
Beschrijving

DBVU staat voor De Branchevereniging Voor Uitvaartondernemers.  Een vereniging waarin iedereen zich thuis voelt, of dat nu de ZZP ‘er is óf de onderneming met meerdere medewerkers het maakt niet uit. Wij hopen een breed verbond te vormen met een nieuw positief geluid en met écht oog voor de nabestaanden! De vereniging heeft zich tot doel gesteld de belangen van de nabestaanden te borgen en de ruim 2300 uitvaartondernemers die niet zijn aangesloten bij een branchevereniging te verenigen.

Slechts 3.5 % van de uitvaartondernemingen in Nederland ziet zich vertegenwoordigd in een branchevereniging. Deze verhouding geeft geen reële afspiegeling van de branche in Nederland.  Wij hopen met DBVU een branchevereniging te realiseren waarbij deze grote zwijgende meerderheid een stem krijgt!

We zijn er als uitvaartbegeleiders vast allemaal wel eens tegenaan gelopen dat je bij een familie aan tafel zit waar een uitvaartpolis aanwezig blijkt te zijn, die nabestaanden een bepaalde kant op stuurt en de keuzevrijheid beperkt. Voor deze mensen willen wij iets betekenen!  Daarnaast hopen wij mensen met een hart voor de uitvaartbranche te vereniging om zo gezamenlijk een stem te hebben bij politiek en media.

Denk jij dat de branche niet gebaat is bij verplichte keurmerken, certificeringen of andere verplichte keuringen? Spreken de termen laagdrempelig, flexibel en transparant jou meer aan? Sluit je dan bij ons aan!  Wij hopen met een grote groep uitvaartondernemers met hart  voor de mens en het  uitvaartvak de branche ten goede te beïnvloeden.

DBVU een branchevereniging voor en van alle uitvaartondernemers van Nederland met écht oog voor de consument.

Nog vragen? neem contact met ons op! MAIL

Eigenschappen
 • DBVU

  De Branchevereniging Voor Uitvaartondernemers
 • Telefonisch bereikbaar

  06 10 468 402

Ervaringen met DBVU

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.