De Huizenbemiddelaar

Dordrecht https://dehuizenbemiddelaar.nl/vestiging/dordrecht +31 (0)78 8423562

 • Verkoop- en aankoopbemiddeling

  Verkoop- en aankoopbemiddeling
 • Taxaties

  Taxaties
 • Hypotheken en Verzekeringen

  Hypotheken en Verzekeringen
Beschrijving

Welkom bij de Huizenbemiddelaar

Als de laatste ouder is overleden, komen de kinderen na het verwerken van het verdriet voor een financieel belangrijke keuze te staan: wat te doen met het huis? Soms kiest een van de kinderen voor eigen bewoning, maar vaker nog komt het tot een verkoop.

Patrick van den Berg staat dan voor u klaar. Hij kent de lokale woningmarkt door en door en geeft u passend advies bij de verkoop van het huis. Dit tegen een voordelig tarief en op basis van een persoonlijke aanpak.

Wij werken met vaste tarieven. All-in vanaf €2495,-incl btw en incl professionele foto’s en plattegronden. Adverteren op socials en o.a. Funda. Verder doen we aan-en verkoopbemiddeling, hypotheekadvies en taxaties.

Duidelijk en vertrouwd. Het verkopen van wellicht een ouderlijk huis heeft extra zorg en aandacht nodig en die krijgt u bij Patrick.

Meer informatie vindt u op: Dehuizenbemiddelaar.nl/vestiging/dordrecht

Eigenschappen
 • Uw makelaar

  Patrick van den Berg
 • Service

  Maak vrijblijvend een afspraak

Ervaringen met De Huizenbemiddelaar

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.