E-Moodboard

De bilt https://e-moodboard.nl/ 06 34 191 100 / 06 83 99 52 99

 • Emoties opsporen

  Emoties opsporen in een veilige omgeving
 • Dagboek bijhouden

  Deel jouw dag met iemand die jij vertrouwt.
 • Hulp

  Contact met hulpverleners
 • Het fysieke bord

  Verkrijgbaar in het Nederlands, Engels en Duits.
Beschrijving

Hoe is E-Moodboard ontstaan?

In 2019 zijn we gestart met de ontwikkeling van de app, geïnspireerd door persoonlijke verhalen van mensen die Annemarie heeft ontmoet gedurende haar leven, met name in haar werk als uitvaartverzorger. Door het bijwonen van verschillende symposia, seminars en congressen over rouw en verlies, ontdekte Annemarie dat elk mens zijn eigen verhaal heeft en het moeilijk kan zijn om emoties, gevoelens of gedachten uit te drukken en te delen. Ze was vooral geraakt door de ervaringen van jongeren en wist dat de app hen zou kunnen helpen om “datgene” wat hen zo bezighoudt uit te drukken zonder woorden te gebruiken.

Wat is E-Moodboard?

Het is een prachtig middel om je emoties te onderzoeken en vast te leggen en er iets mee te doen op het moment dat je eraan toe bent. De app en het moodboard kunnen helpen om iets bespreekbaar te maken en door de eenvoud kan iedereen ermee werken. Het moodboard kan in veel situaties worden gebruikt. Bijvoorbeeld thuis, in een woonzorg groep of in de (jeugd)zorginstellingen. Op scholen, op het werk of in een praktijk.

Welke emoties voel jij vandaag?

Maak je eigen moodboard

Bewaar je moodboard in je dagboek en deel je dag met een vriend

Download je tijdlijn geschiedenis

Probeer het fysieke moodboard (Ook verkrijgbaar in het Nederlands, Engels en Duits)

Wij laten het bord en de app graag aan u zien.

Het bord werkt samen met de app.

In de app zit een camera waarmee u een foto kunt nemen van het ingevulde bord.

De woorden, die op aanwezig staan, worden in het moodboard van de app geplaatst en met een beschrijving in het dagboek opgenomen.

Op zoek naar de oorzaak van je gevoel

Wouter kent dat maar al te goed: je wordt wakker met een onbestemd gevoel, maar je weet niet precies waaróm je je zo voelt. Hij heeft ervaring met depressie en eenzaamheid en vindt het moeilijk zijn gevoelens te ontleden. “Het E-Moodboard helpt mij dan enorm. Ik pak mijn E-Moodboard erbij en kijk welke emoties ik voel. Dan kijk ik waaróm ik die emotie heb. Als ik weet wat de oorzaak is van dat gevoel, kan ik die oorzaak in het vervolg opzoeken óf juist vermijden. Ook merk ik dat – door de reden te erkennen – een bepaald gevoel minder kan worden. Of dat ik het beter kan accepteren kan loslaten of bespreken.”

Meer informatie vind u op: e-moodboard.nl

Eigenschappen
 • E-Moodboard

  IInzicht in je gevoelens en emoties
 • Annemarie Dix

  Ik sta u graag te woord
 • Telefonisch bereikbaar

  06 34 191 100
 • Download de app op

  Google Play & App store (ook in het engels)

Ervaringen met E-Moodboard

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.