Een Stijlvolle Uitvaart

(2)

Sibrandabuorren https://www.eenstijlvolleuitvaart.nl 06 15 226 927

 • Zwarte rouwkoets

  Bespanning met twee of vier paarden
 • Boerenwagen

  Rijden met eigen paard is ook een mogelijkheid
 • Witte rouwkoets

  Paarden met of zonder kleden en pluimen op het hoofd
 • Kinder Miedemawagen

  Voor een kinderuitvaart hebben wij een speciaal kinder karretje, getrokken door een shetlandpony
Beschrijving

Een stijlvolle uitvaart houdt dierbare herinneringen levend

Rouwvervoer
Een uitvaart van een naaste is iets waar men liever niet over nadenkt of spreekt. Na het overlijden moet er heel veel geregeld worden. Zo ook de keuze voor vervoer van de overledene. Steeds vaker wordt er bij uitvaarten weer gebruik gemaakt van traditioneel vervoer met paard en koets of wagen.

Wij van Een stijlvolle uitvaart (familie Hoekstra) kunnen u hiermee van dienst zijn.

Wij beschikken onder andere over een zwarte rouwkoets, een witte rouwkoets, een boerenwagen, traditionele Miedemawagen, een Groninger boerenwagen,een kindermiedema wagen, ook begeleiden we uitvaarten onder het zadel of in lange leidsels en een paardentram. Ook kunnen wij stijlvol volgvervoer in open en/of gesloten koetsen verzorgen. Hieronder staan onze verschillende opties beschreven, waarbij wij graag zoveel mogelijk rekening houden met uw speciale wensen of ideeën.

Wij zijn elke dag bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur en staan u graag te woord.

www.eenstijlvolleuitvaart.nl

Eigenschappen
 • Augustinus Hoekstra

  06-15226927
 • Ruurd Hoekstra

  06-51632166

Ervaringen met Een Stijlvolle Uitvaart

Laat ook uw review achter
10 (2)
 • informatievoorziening:
 • communicatie:
 • behulpzaamheid:
 • flexibiliteit:
 • begreep onze wensen:
 • prijs kwaliteit:
 • Anoniem
  10Op 22 juni 2021
  Erg dankbaar
  Erg dankbaar De mensen van een stijlvolle uitvaart hebben onze vader weg gebracht naar zijn laatste rustplaats met de prachtige zwart koets. We hebben heel veel begrip gekregen en veel advies hier door een prachtige laatste rit gehad met onze vader. Mensen van een stijlvolle uitvaart nogmaals bedankt.
 • Een uitvaartbegeleidster
  10Op 22 juni 2021
  Super vertrouwd en een fijne samenwerking
  Voor een uitvaartleidster is het toch altijd spannend (maar ook leuk) om een uitvaart te hebben met paarden en een koets. De eerste keer een uitvaart voor mij als uitvaartleidster een verzoek met paarden en koets is al ruim 15 jaar geleden. Dit was dan ook mijn eerst contact met familie Hoekstra (nu een stijlvolle uitvaart.nl) erg onzeker was ik nog maar familie Hoekstra sprak al de mogelijk heden met mij door en heb dit aan de familie van de overleden voor gesteld. We hebben toen voor de zwarte rouw koets gekozen met een dubbelspan Friese paarden met kleden. Heel anders dan de vertrouwd rouw auto die ik gewend was. Maar de koetsier had aan een klein knikje genoeg en we begrepen elkaar meteen super. Na deze eerste keer nog een aantal keren gebruiken mogen maken van de diensten van familie Hoekstra. Bij deze even mijn complimenten voor de zeer nette stijl en werk wijze, niet alleen van mij kant als uitvaartleidster maar kan toch ook wel spreken van de families die allenmaal gebruik hebben gemaakt van de diensten van een Ruurd en Augustinus Hoekstra gewoon geweldig. Ook al is een uitvaart nooit een feestje, met paarden en een koets geeft het toch een gouden randje.

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.