Erfenisadvies.nl

Baneheide https://www.erfenisadvies.nl 0653593493

 • Erfrecht

  Heb je vragen over erfrecht, of over de erfenis afwikkeling?
 • Bemiddeling

  Heb je behoefte aan inzage en openheid bij de afwikkeling?
 • Schenken

  Wil je vermogen overhevelen naar de volgende generatie?
 • Erfbelasting

  Heb je vragen over erfbelasting of de over de aangifte?
Beschrijving

Erfenis Advies  geeft aan iedereen online erfrecht advies en erfbelasting advies. Een betrouwbaar en betaalbaar advies, zonder dat je de deur uit hoeft. De vragen die je stelt worden uitgebreid en diepgaand beantwoord. Naast de informatie die door Erfenis Advies  wordt verstrekt in de vorm van het beantwoorden van vragen en het geven van adviezen, biedt Erfenis Advies ook hulp bij de afhandeling van nalatenschappen en bemiddeling tussen erfgenamen.

Ik ben mr. Annemieke Lenderink-Santerse, initiatiefnemer  van Erfenis Advies.

Mijn opleiding heb ik in Leiden genoten. Ik ben in twee studierichtingen afgestudeerd: Notarieel recht en Nederlands recht. Na mijn rechtenstudies heb ik jarenlang als kandidaat-notaris gewerkt. Eerst in de algemene praktijk. Later heb ik mij steeds meer toegelegd op de familiepraktijk en dan met name op het erfrecht, erfbelasting en estate-planning. De opleiding van estate-planner heb ik voltooid toen ik in het notariaat werkzaam was.

Erfenis Advies bestaat sinds 2006

Naast ervaring in de notariële praktijk heb ik een grote kennis van het erfrecht en de erfbelasting. Deze combinatie maakt dat ik zowel praktisch als kundig ben. Inmiddels ben ik ruim 15 jaar in de adviespraktijk werkzaam, met als specialisatie het Nederlandse erfrecht. Het is mijn doel om het erfrecht voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom beantwoord ik met heel veel plezier alle vragen die aan Erfenis Advies  worden gesteld. Algemene vragen worden gratis beantwoord! Verder stop ik mijn energie graag in het geven van duidelijke adviezen. Mijn schriftelijke advies aan jou zal altijd eerlijk, uitgebreid en overzichtelijk zijn. En wat ook belangrijk is: je krijgt een advies dat helemaal is toegespitst op jouw situatie, jouw familie, jouw deel in de erfenis.

Ik vind het belangrijk om vóór dat ik voor je aan de slag ga, eerst samen met jou de hele problematiek waar je mee zit door te spreken. Op die manier kan bijstaan waar je behoefte aan hebt. We maken hiervoor een telefonische afspraak. Ook vind ik het belangrijk dat je niet meer erfbelasting betaalt dan nodig is. Bij een advies kijk ik ook altijd meteen hoe we het beste erfbelasting kunnen besparen.

Ik ben er niet alleen om adviezen te geven. Soms komt het voor dat iemand behoefte heeft aan een erfrechtspecialist je bijstaat met raad en daad. Mocht de afwikkeling van een nalatenschap niet naar behoren gaan en als je iemand zoekt die je kunt vertrouwen en voor je vecht, dan zal ik ook voor jou vechten. Ik doe mijn uiterste best om de afwikkeling van gestrande nalatenschappen weer vlot te trekken. En met goed resultaat.
Samen komen we eruit!

Eigenschappen
 • Voor info en afspraak

  06-53593493

Ervaringen met Erfenisadvies.nl

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.