ester van den hoek UITVAART

Valkenswaard https://www.estervandenhoekuitvaart.nl +31 6 44 312 423

 • Vooruitdenken

  Wat zijn jouw wensen voor na je overlijden? Wat past bij je en waar houd je van?
 • Wat te doen bij overlijden

  Er is iemand overleden. Wat nu?
 • Onderdelen van een uitvaart

  Samen regelen we een echt persoonlijke uitvaart.
 • Begraven of cremeren?

  Wat meer achtergrondinformatie over zowel begraven als cremeren.
 • Afscheidsbijeenkomst

  Waar wil je de afscheidsdienst en hoe wil je die invullen?
 • Kinderen en verlies

  Praat met kinderen over de dood, maar in hun eigen taal.
 • Dementievriendelijke uitvaart

  Ook een persoon met dementie kan betrokken worden bij de uitvaart.
Beschrijving

Ik ben Ester van den Hoek, opgegroeid in het westen van het land en woon nu al ruim 20 jaar in Valkenswaard. Tijdens mijn werkzame leven heb ik leuke banen gehad, maar toen in 2016 mijn oma op 103-jarige leeftijd overleed wist ik het opeens: “Uitvaartverzorger, dat is wat écht  bij mij past”. Daarom ben ik in januari 2017 meteen begonnen met de opleiding uitvaartverzorger bij Docendo.

Als er iemand is overleden moet er in een paar dagen tijd heel veel geregeld worden. Laat mij jullie daarmee helpen zodat jullie tijd hebben voor je eigen gevoelens.
Ik help jullie met een afscheid vormen zoals iemand was. Een afscheid wat voor jullie een mooie herinnering wordt waar je met een goed gevoel op kunt terugkijken en wat troost kan bieden bij het verlies.

Je kunt zelf kiezen hoe dit eruit komt te zien. Wil je het liefst een traditionele invulling met de afscheidsdienst in de kerk of in het crematorium: prachtig. Maar er is zoveel meer mogelijk, als het bij jou of je geliefde past: een afscheid in de kantine van de voetbalclub of een kleine, intieme bijeenkomt thuis in de tuin, met een motor met zijspan naar het crematorium, het kan allemaal! Mijn ervaring in het organiseren en regelen van grote bijeenkomsten en trainingen komen goed van pas bij het vormgeven van de uitvaart.

Omdat wij het in onze familie zelf ook doen weet ik dat het heel mooi is om samen met familieleden (van jong tot oud) met bloemen iets te maken wat echt past. Een kleurrijk stuk voor een kleurrijk persoon, een veldboeket voor een natuurliefhebber, of gewoon met de lievelingsbloemen van de overledene. Terwijl je bezig bent, denk je nog eens na – en praat je over degene voor wie je dit stuk aan het maken bent, je haalt herinneringen op en voor je het weet heb je een prachtige, persoonlijke decoratie gemaakt. Ik kan je daarbij helpen.

Met het organiseren van een passende uitvaart kan, als je dat wilt, zoveel mogelijk rekening gehouden worden met het milieu. Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen in de uitvaartwereld die gericht zijn op duurzaamheid. Maar wat is zinvol? Hoe regel je dat praktisch? En wat kun je zelf doen? Ook daar kan ik je meer over vertellen.

Meer informatie vindt u op: www.estervandenhoekuitvaart.nl

Eigenschappen
 • Ester van den Hoek

  Uitvaart
 • Telefonisch bereikbaar

  +31 6 44 312 423
 • Aangesloten bij

  Dementievriendelijke uitvaart
 • Aangesloten bij

  Eerlijke uitvaarten

Ervaringen met ester van den hoek UITVAART

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.