FilMart Media Faciliteiten

Tubbergen http://www.filmart.nl 06 51 065 177

 • Onze diensten

  Livestream
 • Onze diensten

  Fotopresentatie
 • Onze diensten

  Bedrijfsreportages
 • Onze diensten

  Digitaliseren
Beschrijving

Welkom bij Filmart Media Faciliteiten

Filmart Media Faciliteiten is gevestigd in de prachtige streek Twente en zijn landelijk actief! Ronnie Filart is de eigenaar van dit prachtige bedrijf en is een vakman in het (re) produceren van video en foto beelden voor particulieren en bedrijven.

Een mooie en waardige afscheidsviering

Het komt regelmatig voor dat tijdens een afscheidsviering foto’s getoond worden in een “normale” PowerPoint presentatie met daaronder een persoonlijk lied.Wanneer het liedje eindigt, worden de foto’s afgekapt en gaat de afscheidsviering plechtig verder.Filmart kan de presentatie mooier, persoonlijker en minder statisch maken. Het laatste wat je kunt doen, is toch een mooie en laatste tastbare herinnering geven aan het moment.Met maanden aan voorbereiding heeft Filmart 10 fotopresentaties gemaakt, waaruit de nabestaanden kunnen kiezen. De fotopresentatie kunnen wij, indien gewenst, aanpassen aan de lengte van het persoonlijk lied.Een mooie fotopresentatie tijdens de uitvaart is een persoonlijk eerbetoon aan de overledene.Na het vertonen van de fotopresentatie, legt Filmart uit welke simpele handelingen door u gedaan moeten worden bij het afspelen

Livestream uitvaart

Kan niet iedereen aanwezig zijn bij de uitvaart. Nabestaanden kunnen familie, vrienden en kennissen, de mogelijkheid bieden om de dienst via een live internetuitzending te bekijken. Door de mooie beeld- en geluidskwaliteit krijgt men het gevoel om op deze wijze toch ’’aanwezig’’ te kunnen zijn via livestream.Ook als wij niet samen kunnen zijn, brengt dit ons een stukje dichter bij elkaar. Het afscheid is weliswaar anders, maar wordt wel juist als heel bijzonder ervaren.Doordat onze camera’s ver kunnen inzoomen, kunnen wij op gepaste afstand van de sprekers staan.De link naar de live stream/download pagina is geanonimiseerd. Alleen de mensen met beschikking over de link kunnen de live stream zien. Er is geen (social media) account nodig om de stream te kunnen bekijken, alleen een internet browser is noodzakelijk.De uitvaartvideo kan vrijwel overal ter wereld live worden gevolgd.

Meer informatie leest u op: www.filmart.nl

 

Eigenschappen
 • FilMart Media Faciliteit

  Videograaf
 • Telefonisch bereikbaar

  06 51 065 177

Ervaringen met FilMart Media Faciliteiten

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.