Forever Moments Uitvaart & Begeleiding

Rotterdam www.forevermoments.nl 06 12 366 677

 • Forever Moments Uitvaart & Begeleiding

  Begraven of Cremeren
 • Forever Moments Uitvaart & Begeleiding

  Locaties
 • Forever Moments Uitvaart & Begeleiding

  Rouwdrukwerk
 • Forever Moments Uitvaart & Begeleiding

  Rouw vervoer
 • Forever Moments Uitvaart & Begeleiding

  Rituelen
 • Forever Moments Uitvaart & Begeleiding

  Nazorg
 • Forever Moments Uitvaart & Begeleiding

  Begeleiding
 • Forever Moments Uitvaart & Begeleiding

  Spreken
Beschrijving

Welkom bij Forever Moments Uitvaart & Begeleiding

Wie is Marina Grabner

Ik realiseer mij dat, als ik een uitvaart mag regelen en organiseren voor een familie, ik als onbekende in de privélevens van anderen stap. Om die reden wil ik me graag aan u voorstellen.

Ik ben in 1968 geboren in Liberia (West Afrika) uit ouders die uit Indonesië kwamen. Als kind van 8 ben ik naar Nederland gekomen omdat mijn ouders gingen scheiden en mijn vader daarna naar Kenya emigreerde. Samen met mijn moeder en mijn oudere broer groeide ik op in Nederland. Mijn moeder heeft mij veel meegegeven op het gebied van spiritualiteit, aandacht voor het gevoel, creativiteit en compassie voor de mens. Van mijn vader leerde ik de meer praktische zaken van het leven. Van mijn beide ouders heb ik een rijke bagage meegekregen.

Na diverse jaren in coaching en sales te hebben gewerkt, heb ik in 2013 een lang gekoesterde wens vervuld en mijn Diploma tot Uitvaartbegeleider bij Meander in Zwolle behaald.

Echter, aangezien een uitvaartbegeleider 24/7 bereikbaar dient te zijn en op dat moment mijn twee kinderen nog jong waren was het werken in de uitvaartzorg en mijn gezin moeilijk te combineren. Ik pakte mijn oude werk weer op maar de uitvaartbranche bleef trekken.

Nu mijn kinderen inmiddels volwassen zijn, studeren en op zichzelf wonen is de tijd rijp om mijn wens werkelijkheid te laten worden. Met Forever Moments organiseer en verzorg ik uitvaarten en begeleid ik nabestaanden. Medio 2021 rond ik de HBO Opleiding Verlieskunde af om daarmee mijn dienstverlening nog vollediger te kunnen aanbieden.

Mijn visie & mijn missie

Mijn visie is dat het bijzonder belangrijk is om de nabestaanden zoveel mogelijk te betrekken bij het afscheid: hen de tijd en de ruimte te bieden voor het afscheid. Het kan helpen bij het verwerkingsproces om zaken zelf te doen, om stil te zijn bij het moment. Samen kijken we waar de behoefte ligt. Het is opeens een heel leven wat zomaar voorbij is….. of misschien was het leven juist veel te kort wat ineens voorbij is.

Ik zie het als mijn missie mensen te helpen bij het verwerken van dit verdriet. Door het volledig uit handen nemen of waar gewenst, ondersteunen van onderdelen van de organisatie van een warm en waardevol afscheid, zorg ik dat nabestaanden ontzorgd worden waardoor zij zich volledig zullen kunnen wijden aan het rouwproces.

Verdriet is een andere vorm van houden van….

 

Meer informatie vindt u op: www.forevermoments.nl

Eigenschappen
 • Forever Moments

  Uitvaart & Begeleiding
 • Telefonisch bereikbaar

  06 12 366 677

Ervaringen met Forever Moments Uitvaart & Begeleiding

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.