fbpx
klein-website-2021

Grafzorg Het Monument

Lutten https://www.grafzorghetmonument.nl 06 13 319 966

 • Onderhoud

  Na onderhoud van het graf zorgen we ervoor dat het er weer spik & span uitziet
 • Reparatie

  Verzakkingen of vervaagde letters? Met reparatie zorgt u ervoor dat het graf er weer mooi uitziet
 • Schoonmaak

  We reinigen het graf grondig zodat het er weer als nieuw uitziet
 • Advisering

  We adviseren u graag wat het beste is voor een graf, neem gerust contact met ons op
Beschrijving

Grafzorg

Wij zijn een jong bedrijf met jaren lange ervaring onderhouden en renoveren van grafmonumenten. In de tussentijd doen wij al veel verschillende werkzaamheden ten opzichte van het renoveren en reinigen van grafmonumenten. Wij verzorgen grafonderhoud in Overijssel, Drenthe, Friesland en Gelderland. Maar schroom niet om contact met mij te leggen als u net buiten dit gebied grafonderhoud werkzaamheden heeft. Wij werken samen met Andre en Wilfred Ridder van Ridder Natuursteen uit Bovensmilde.

 

Opzoek naar een tijdelijk grafmonument? Een tijdelijk monument is een eervolle manier om familie en vrienden van de overledene te laten weten waar iemand begraven ligt. Het kan soms wel tot een half jaar duren voordat de steen af is. Met een tijdelijk monument zorgt u ervoor dat het graf niet meer anoniem is.

Grafzorg Het Monument staat voor u klaar.

Heeft u speciale wensen of wilt u een vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op via 06 – 1331 9966 of info@grafzorghetmonument.nl.

Tijdelijk grafmonument

Een tijdelijke grafmonument is inclusief een tijdelijk naambord. Na een begrafenis is een graf bedekt met veel bloemen. Deze zien er na een tijdje niet meer mooi uit. Ik kan voor u een tijdelijke omranding plaatsen rondom het graf van uw dierbare. U kunt hierbij kiezen uit de kleuren cortentstaal en zwart.

Omranding in de kleur zwart

Omranding in de kleur Cortentstaal

Zodra u weet welk naambord en omranding het wordt, kunt u een keuze gaan maken voor de opvulling. U kunt hierbij kiezen uit Franse boomschors, grind, beplanting, glassteentjes of schelpen.

 

Eigenschappen
 • Grafzorg Het Monument

  Grafzorg
 • Telefonisch bereikbaar

  06 13 319 966

Ervaringen met Grafzorg Het Monument

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.

Cookies & Tracking

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat, nemen we aan dat je dit begrijpt.

Privacybeleid