HTMC – Taxicentrale

Den Haag https://www.htmc.nl 070 390 77 22

 • HTMC - Taxicentrale

  We werken alleen met schone, goed onderhouden en relatief nieuwe voertuigen
 • HTMC - Taxicentrale

  De voertuigen zijn voorzien van airconditioning en veiligheidssystemen voor passagiers
 • HTMC - Taxicentrale

  Wij houden toezicht op de representativiteit van de chauffeurs en de service die wordt verleend
 • HTMC - Taxicentrale

  Zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen.
 • HTMC - Taxicentrale

  Bij meerdere personen dient u een bus te bestellen
 • HTMC - Taxicentrale

  U kunt bij ons een wagen met tussenscherm bestellen
 • HTMC - Taxicentrale

  U kunt bij ons een taxi bestellen tot 3 personen
 • HTMC - Taxicentrale

  Ook de HTMC rijd electronisch
Beschrijving

Over de HTMC

De HTMC is opgericht in 1953 en heeft de naam in 1987 gewijzigd in HTMC BV. In deze ruim 60 jaar hebben wij de naam opgebouwd van een betrouwbare, servicegerichte taxicentrale in de regio Haaglanden. Bij de HTMC zijn professionele kleine zelfstandigen aangesloten, die elk goed zijn opgeleid en beschikken over de wettelijk vereiste papieren. Daarnaast heeft ieder van de taxiondernemers een intern examen afgelegd, zodat wij garant kunnen staan voor een optimale service.

Wanneer een taxibedrijf inschakelen bij een uitvaart?

Als u afscheid neemt van uw dierbare, wilt u misschien graag mooi en stijlvol rouwvervoer. Het vormen van een eigen rouwstoet samen met uw naaste familie kan zorgen voor een gevoel van troost en saamhorigheid. Het is daarom belangrijk dat het vervoer naar uitvaartcentrum, begraafplaats of crematorium goed geregeld is.
Er zijn veel mogelijkheden voor rouwvervoer. Heeft u weleens gedacht aan een taxibedrijf? Er zijn een aantal voorbeelden waarbij een taxibedrijf wordt ingeschakeld bij een uitvaart.

1. Taxibedrijf voor rolstoelvervoer

Als u bij een uitvaart invalide gasten heeft die voorzien moeten worden van vervoer kunt u het beste een taxibedrijf inschakelen. Vaak beschikken taxibedrijven over een groot portfolio aan voertuigen waar u uit kunt kiezen. De voertuigen beschikken meestal over een oprijdplateau of lift waarmee de taxichauffeur de gasten veilig in het voertuig krijgt. Uw lokale uitvaartverzorger kent vaak de taxibedrijven om mee in contact te komen.

2. Taxibedrijf voor volgauto’s

Wij begrijpen als geen ander dat het essentieel is dat u bij een begrafenis of crematie geen omkijken heeft naar het vervoer. Het is fijn als u gereden wordt. Ook hierin kan een taxibedrijf u van dienst zijn. Vaak hebben taxibedrijven nette en stijlvolle auto’s tot hun beschikking die ingezet kunnen worden als volgauto. Een volgauto brengt nabestaanden zowel naar het crematorium of begraafplaats als terug naar het afgesproken adres.
Als u een uitvaart moet regelen is het mogelijk om het vrij besteedbare bedrag van de uitvaartverzekering te gebruiken voor rouwvervoer. Zo is het mogelijk om te faciliteren in rolstoelvervoer, maar denk ook aan specifieke wensen op het gebied van volgauto’s.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van rouwvervoer? Taxi HTMC staat voor u klaar en denkt graag mee over de mogelijkheden die er zijn.

 

Meer informatie vindt u op: www.htmc.nl

Eigenschappen
 • HTMC - Taxicentrale

  Ruim 60 jaar ervaring servicegerichte taxicentrale
 • Bel & Bestel

  070 390 77 22
 • Openingstijden

  Wij zijn 24/7 geopend

Ervaringen met HTMC – Taxicentrale

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.