Infina Uitvaartzorg

Barneveld https://www.infinauitvaartzorg.nl 06 51 453 137

 • Infina Uitvaartzorg

  Dag en nacht bereikbaar
 • Infina Uitvaartzorg

  Eén vast aanspreekpunt
 • Infina Uitvaartzorg

  Persoonlijk betrokken
Beschrijving

Infina Uitvaartzorg is er voor u in een moeilijke tijd! 

U wilt op een goede manier afscheid nemen van uw dierbare. Het is dan fijn als er een vertrouwd persoon voor u klaarstaat die de uitvaart en alles daaromheen voor u regelt, op een manier die past bij de overledene én bij u. Stap voor stap en natuurlijk geheel volgens uw wensen. Ik ben u in deze dagen van verdriet en rouw graag tot steun.

Tijd, rust en alle aandacht

Tijd en rust om met volle aandacht afscheid te nemen en te rouwen. Dat is zo belangrijk voor de verwerking. Juist in die bijzondere tijd tussen overlijden en uitvaart. 

Infina Uitvaartzorg maakt het mogelijk. Nauwkeurig verzorg ik het papierwerk en bereid ik de uitvaart tot in de puntjes voor. Met zorg en persoonlijke aandacht voor de overledene en voor u, nabestaanden.

Alberta Vink-Star is uw uitvaartbegeleider en het gezicht achter Infina Uitvaartzorg. Op een persoonlijke en betrokken wijze helpt zij u graag bij het gehele proces vanaf een overlijden (of zelfs daarvoor) tot en met de begrafenis of crematie. Ze begeleidt, adviseert, biedt u een luisterend oor en wil u graag op een liefdevolle manier tot steun zijn. Met respect voor de overledene, wil Alberta graag achterhalen hoe het leven van de overledene zich voltrokken heeft, om tot de kern te komen en dit tot uitdrukking te brengen in de uitvaartplechtigheid. Hier zal zij bewust de tijd voor nemen.

Om het gehele traject goed te kunnen begeleiden werken wij samen met professionals om het proces voorafgaande aan, tijdens en na de uitvaart waardig te laten verlopen. Samen met de familie kiezen we ervoor om thuis of elders op te baren. Dat geldt ook voor de keuze van de begraafplaats of crematorium.

Meer informatie vindt u op: www.infinauitvaartzorg.nl

Eigenschappen
 • Infina Uitvaartzorg

  Uitvaartonderneming
 • Alberta Vink-Star

  Uitvaartbegeleider
 • Ik ben ook

  Spreker bij uitvaarten
 • 24/7 bereikbaar

  06 51 453 137

Ervaringen met Infina Uitvaartzorg

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.