Infinea

Rijswijk https://www.infinea.nl 085-0497000

 • Brede ervaring

  Sinds 1990 zorgen wij ervoor dat onze klanten 24 uur per dag bereikbaar zijn.
 • Zorgvuldig

  Alle afspraken tijdens de telefoongesprekken worden herhaald om misverstanden te voorkomen.
 • Inzicht in gegevens

  Alle gesprekken worden opgenomen om zo nodig terug te kunnen luisteren.
 • Persoonlijke benadering

  ij weten als geen ander wat u en uw klant van ons verwachten.
Beschrijving

Infinea, de bereikbaarheidsdienst voor de uitvaartbranche

Specialisten met respect voor mensen

Infinea is de telefonische bereikbaarheidsdienst in de uitvaartbranche. Wij ontzorgen u en uw organisatie met een persoonlijke en kwalitatieve benadering. U wilt uw werktijd en vrije tijd zonder zorgen kunnen benutten, zonder dat uw klanten hiervan hinder ondervinden.

Onze ervaren specialisten helpen u ontzorgen

Als ondernemer in de uitvaartbranche kunt u niet elk telefoongesprek opnemen. Toch wilt u altijd bereikbaar zijn, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het telefoongesprek.

In deze branche wordt er verwacht dat elk telefoongesprek met uiterste precisie en persoonlijke benadering wordt behandeld, zonder de zakelijkheid uit het oog te verliezen. De specialisten van bereikbaarheidsdienst Infinea zijn in staat deze gesprekken met de juiste benadering te voeren.

Uitvaartondernemers 

Als uitvaartondernemer wilt u graag elk telefoongesprek opnemen. Toch is het lastig om altijd bereikbaar te zijn. U wordt op alle mogelijke momenten gebeld: Midden in de nacht als u ligt te slapen, laat in de middag als u boodschappen doet en in het weekend als u op een verjaardag bent, het is u vast al eens gebeurd. De specialisten van Infinea nemen al meer dan 30 jaar het telefoonverkeer waar voor uitvaartondernemers. Wij begrijpen dat elk telefoontje dat u krijgt cruciaal is en dat die telefoontjes met zorg, empathie en professionaliteit moeten worden afgehandeld. De specialisten van Infinea zijn in staat deze gesprekken met de juiste benadering te voeren.

Begraafplaatsen en Crematoria 

Begraafplaatsen en crematoria hebben dagelijks te maken met uitvaartondernemers en nabestaanden. Een goede bereikbaarheid is essentieel voor het inplannen van diensten en alle bijbehorende zaken die bij een dienst komen kijken. Infinea is gespecialiseerd in het aannemen van boekingen voor begraafplaatsen en crematoria. Wij hebben hiervoor het online boekingsplatform Infinea gebouwd.

Uitvaartbranche overig 

De uitvaartbranche is veel breder dan enkel uitvaartondernemers, begraafplaatsen en crematoria. Wij bieden onze dienstverlening aan uitvaartverzekeraars, politie, ProRail, rouwvervoerders, overheid en de gezondheidszorg. Doordat we ons gespecialiseerd hebben in alle facetten van de uitvaartbranche, werken we met bekende en gecertificeerde partners. Ons team weet precies wie in te schakelen bij welke situatie. We ontzorgen u en uw organisatie met een persoonlijke en kwalitatieve benadering.

Eigenschappen
 • Bereikbaarheidsdienst

  Infinea is de bereikbaarheidsdienst in de uitvaart
 • Telefonie uitbesteden

  Infinea neemt voor u de telefoon op
 • Tijdelijke uitbesteden

  Ook helpen wij u wanneer u tijdelijk onbemand bent
 • Eigen platform Infinea

  Dit platform is speciaal ontwikkeld voor de uitvaa

Ervaringen met Infinea

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.